• $32,321
  • 35,0538
  • 2282.58
  • 8986.72
20 Ocak 2022 Perşembe 17:49 | Son Güncelleme:

19 Ocak Survivor All Star'da elenen isim kim oldu, kim gitti? 2022 Survivor'da kim elendi, kim veda etti?

19 Ocak Survivor All Star'da elenen isim kim oldu, kim gitti" 2022 Survivor'da kim elendi, kim veda etti"

2022 Survivor All Star yarışmasında eleme adayları arasından bir kişi hayallerine veda etti. TV8 ekranlarında yeni sezona bomba bir giriş yapan Survivor All Star'ın ilk eleme adayları Birsen, Hikmet, Sercan ve Gizem bu sezon patada ismi yazılanlar arasında yer aldı. SMS oylaması ile en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Söz konusu internet aramalarında "TV8 Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor All Star'da elenen isim kim oldu, SMS oylaması nasıldı?" sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte sezonun elenen ismi...

Survivor 2022 All Star yarışmasında sezonun ilk elenen ismi açıklandı. 15 Ocak itibariyle başlayan Survivor 2022 mücadelesinde 4 eleme adayı belirlendi. Elemeye kalan isimler bir süre Sürgün kampında kaldıktan sonra 19 Ocak Çarşamba günü düzenlenen ada konseyinde SMS oylaması ile bir isim yarışmadan elenmiş oldu. SMS oylamalarında en az oyu alan ismi açıklayan Acun Ilıcalı, sezonun ilk elenen ismini duyurdu. Peki Survivor 2022'de kim elendi kim gitti, elenen isim kim oldu?

SURVİVOR 2022 ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2022'de 19 Ocak Çarşamba akşamı haftanın ilk elenen ismi Gizem Kerimoğlu oldu.

Survivor 2022 All Star'ın bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Tüm hafta boyunca oynanan 4 dokunulmazlık oyunu sonrasında, sürgün kampına giden ve eleme adayı olan yarışmacılar belirlenmişti. Survivor'da bu hafta oynanan 2 dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanırken, diğer 2 dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kazanmıştı. Sürgün kampına giden ve eleme adayı olan isimler Birsen Bekgöz, Sercan Yıldırım, Gizem Kerimoğlu ve Hikmet Tuğsuz olmuştu.

Eleme gecesinde yapılan halk oylamasının sonuçları açıklandı ve Survivor 2022 All Star'dan elenen ilk yarışmacı belli oldu. Atılan SMS'ler sonucunda en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu.

Gizem Kerimoğlu kimdir, Survivor 2022 All Star'da neden elendi? Survivor'da elenen Gizem kaç yaşında nereli?

SURVİVOR 2022 ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da 15 Ocak ve 18 Ocak bölümlerinde oynanan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımların yaptıkları oylama sonucu 4 isim eleme potasına ismi yazılarak sürgün kampına gönderildi. İşte eleme potasında yer alan isimler...

SURVİVOR 2022 HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Survivor All Star, sezona hızlı bir girişi yaptı. Yarışmacılar, adaya adım basar basmaz farklı uygulamalar, sürprizlerle karşı karşıya geldi. Survivor'da ilk hafta dört dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazanırken Ünlüler takımı oylaması ile sürgüne giden ilk isim Birsen oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu yine Gönüllüler kazanırken Ünlüler takımı bir kez daha oylama yaptı. Oylamada adı en çok yazılan Sercan, haftanın ikinci gitme adayı oldu.

Oynanan 3. dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Kaybeden Gönüllüler takımında oylama ile sürgün kampına giden Gizem, üçüncü eleme adayı oldu.

Haftanın son dokunulmazlık oyununda kaybeden gönüllüler takımı konseyde zorlu bir karar verdi. Oylama ile sürgün kampına giden 4. yarışmacı Hikmet oldu.

1- Birsen

2- Sercan

3- Gizem

4- Hikmet

Survivor'a katılsan hangi yarışmacı olurdun?

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star'da ödül oyununu kazanan takım bu akşam oynanan mücadele sonunda belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oldukça zorlu bir parkurda muhteşem bir ödül için mücadele etti. Oldukça aç olan iki takım yarışmacıları da ödülü kazanabilmek için tüm enerjileriyle savaştı. Son ana kadar süren mücadele sonunda ödülü kazanan ve yemeklerini afiyetle yiyecek olan takım belli oldu. Survivor'da bu yılın ilk ödül oyununu kazanan takım gönüllüler takımı oldu.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 2022'de bu yılın ilk ödül oyunu bu akşam oynandı. Oldukça harika bir ödül için mücadele eden iki takım yarışmacıları da parkurda zorlu anlar yaşandı. Kazanan gönüllüler takımı harika ödülle buluştu. Survivor'da bu akşamın ödülü çizi kraker oldu.

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak