• $32,3298
  • 35,0902
  • 2299.62
  • 8988.06
13 Kasım 2021 Cumartesi 18:08 | Son Güncelleme:

Savaş Zafer'in sevgilisi Melis Ketenci kimdir, kaç yaşında, nereli? Perihan Savaş kimdir, oğlu Savaş Zafer kim kaç yaşında?

Savaş Zafer'in sevgilisi Melis Ketenci kimdir, kaç yaşında, nereli" Perihan Savaş kimdir, oğlu Savaş Zafer kim kaç yaşında"

Savaş Zafer ile sevgilisi Melis Ketenci'nin evlilik yolundaki ilk adımını sosyal medya üzerinden paylaşan ünlü oyuncu Perihan Savaş, "ailemize hoş geldiniz" mesajıyla paylaştı. Sosyal medya üzerinden bu paylaşım üzerine internet aramalarında "Perihan Savaş kimdir, oğlu Savaş Zafer kim kaç yaşında? Savaş Zafer'in sevgilisi Melis Ketenci kimdir, kaç yaşında, nereli?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, sevgilisi Melis Ketenci'ye evlenme teklifi etmesi üzerine magazin gündeminde konuşulan isimler arasında. Ünlü Türk sinema oyuncusu Perihan Savaş ile eski eşi Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer hakkında en çok sorgulanan konu; Perihan Savaş kimdir, oğlu Savaş Zafer kim kaç yaşında, sevgilisi Melis Ketenci kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt olarak detayları bu haberimizde derledik.

SAVAŞ ZAFER, MELİS KETENCİ'YE YÜZÜĞÜ TAKTI

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, evlilik yolunda ilk adımı attı. Zafer, sevgilisi Melis Ketenci'ye fanus içinde evlenme teklifi etti.

Perihan Savaş'ın 1995'te hayatını kaybeden eşi Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer (26) evliliğe giden yolda ilk adımı attı.

Uzun süredir birlikte olduğu dijital içerik üreticisi Melis Ketenci'ye yüzüğü taktı. Kar küresi şeklinde bir fanus içinde evlenme teklif eden Savaş Zafer'in bu anlarını paylaşan Perihan Savaş paylaştı.

Savaş, "Bir kar küresiyle başlayan aşk mutlu sona ilerliyor. Ailemize hoş geldin kızım" diyerek duyurdu.

MELİS KETENCİ KİMDİR?

Perihan Savaş'ın 1995'te hayatını kaybeden eşi Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer (26) evliliğe giden yolda ilk adımı attı. Uzun süredir birlikte olduğu dijital içerik üreticisi Melis Ketenci'ye yüzüğü taktı. Kar küresi şeklinde bir fanus içinde evlenme teklif eden Savaş Zafer'in bu anlarını paylaşan Perihan Savaş paylaştı.

Savaş, "Bir kar küresiyle başlayan aşk mutlu sona ilerliyor. Ailemize hoş geldin kızım" diyerek duyurdu.

Melis Ketenci bir dijital içerik üreticisi olarak tanınıyor.

SAVAŞ ZAFER KİMDİR?

Savaş Zafer 21 Ocak 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Türk Sineması'nın sayısız filminde rol alan usta sanatçı Perihan Savaş ve babası Yeşilçam Sineması ve Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden merhum Yılmaz Zafer'dir. Perihan Savaş ve Yılmaz Zafer 1987 yılında nikah masasına oturdu. Yılmaz Zafer Perihan Savaş hayranıydı. Savaş Zafer ablası Melek Zübeyde Tatlı'dır. Melek Zübeyde Tatlı annesi Perihan Savaş'ın İbrahim Tatlıses ile ilk evliliğinden dünyaya gelmiştir. Savaş Zafer dünyaya geldikten bir yıl sonra babası merhum Yılmaz Zafer'i kalp krizi ve takip eden beyin kanaması sonucunda kaybetti. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Savaş Zafer liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Özyeğin Üniversitesi'nde tamamladı. Annesi ve babası oyuncu olmasına karşın Savaş Zafer iş hayatında işletmeci ve girişimci olmayı seçerek oyunculuk mesleğini icra etmedi.

Savaş Zafer iş hayatına işletmeci olarak adım attı. 2019 yılında ilk mekanını İstanbul Kadıköy'de açan genç işadamı açtığı mekanın adına annesinin adını verdi. Perihan Meyhane işletmesinin sahibi olan Savaş Zafer işletme alanında çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürmektedir. İbrahim Tatlıses ile araları çok iyi olan Savaş Zafer İbrahim Tatlıses'in öz oğlu gibi. Savaş Zafer annesi Perihan Savaş ilk evliliğini İbrahim Tatlıses, ikinci evliliğini Yılmaz Zafer ve üçüncü evliliğine ramak kala adı 2011 yılında işadamı ve Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Derya Taşdelenler ile anılmaya başlandı. Hatta evliliğe giden yolda kesin gözü ile bakılan ilişki sessiz sedasız bitti. Savaş Zafer jest ve mimikleri ile en çok babası merhum Yılmaz Zafer'e benzetilmektedir.

Savaş Zafer boyu 1.74 cm kilosu 78 kg ve burcu Oğlak.

Savaş Zafer dünyaya geldikten bir yıl sonra babası merhum Yılmaz Zafer'i kalp krizi ve takip eden beyin kanaması sonucunda kaybetti.

PERİHAN SAVAŞ KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Gerçek adı Şerife Perihan Savaş olan Perihan Savaş ,İstanbul'un Fatih ilçesi Aksaray semtinde 1 Ocak 1955 de doğmuştur. Perihan Savaş ortaokul mezunu olup, eğitimini ortaokul bitiminde sonlandırmıştır. Beş yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk bölümünde ilk rolünü oynadı. 1970 yılına kadar tiyatro çalışmaları yaparak, "Küçük Prenses, Romeo-Jüliyet, Kibarlık Budalası" gibi bir çok oyunda yer aldı.

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak