• $32,3328
  • 35,0696
  • 2292.68
  • 8979.44
26 Kasım 2021 Cuma 18:10 | Son Güncelleme:

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim kazandı? 25 Kasım MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim kazandı" 25 Kasım MasterChef eleme adayları kimler oldu"

MasterChef'in 25 Kasım tarihli son bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları açıklandı. TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021 sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Nefes kesen mücadelenin yaşandığı haftanın dokunulmazlığı kazanan ismi ve eleme adayı belirlendi. Peki MasterChef 25 Kasım eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim kazandı?

25 Kasım MasterChef'te yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Hemen ardından haftanın eleme adayları açıklandı. TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de 25 Kasım tarihli dokunulmazlık oyununda kazanan isim ile eleme adayları merak konusu oldu. Google aramalarında "25 Kasım MasterChef eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

MasterChef Türkiye 2021'de on dördüncü hafta devam ediyor.. Haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te Mavi takım ve Kırmızı takım, son dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Şeflerin oyunda istediği yarışmacıların nasıl çalıştığını, hızlarını görmek istediğini söyledi. Menüde üç çeşit yemek istendi. Süzme mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pirinç pilavı ile sultan sarması yapmaları için verilen süre ise 40 dakika idi.

MasterChef'te bu sezon ilk defa bir takım oyununda bu kadar kısa süre verildi. Süre sonunda şefler, tadımı özel konukların yapacağını açıkladı. Bu özel konuklar ise ailelerdi. Yarışmacıların ailelerinden birer kişi, gözleri kapalı bir şekilde tadım yaptı. Sonrasında arkası yarışmacılara dönük olarak tadım yaptıktan sonra yemekten beğendiğini seçti. Seçimler sonunda Mavi takım 17, Kırmızı takım 15 oldu. Bu sonuçla üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu ve haftayı 2-1 galip bitirdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

Dokunulmazlık oyununu kazanan takım, ayrıca güzel bir ödülün de sahibi oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım, çok özel bir restoranda yemeğe gidecekti. Fakat dokunulmazlık oyununda fark sadece bir sayı olduğu için şefler, iki takımı da ödülden faydalandırmaya karar verdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMİN OLACAK?

25 Kasım MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden takım yarışmacıları, bir kez daha bireysel dokunulmazlık mücadelesi verecek. Şefin istediği yemeği en iyi şekilde yapan dokunulmazlığı kazanacak. Kazanan yarışmacı, bir arkadaşını eleme potasına gönderecek.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te dün akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren oldu. Dokunulmazlığı kazanan Eren'in potaya gönderdiği isim Görkem idi. Böylece haftanın ilk eleme adayı Görkem oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında Kırmızı takımın konseyi ekrana geldi. Konseyde Pelin, Araz ve Hasan için oylama yapıldı. Bu üç yarışmacı arasında ismi en çok yazılan Pelin, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, ilk olarak bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Dokunulmazlığı kazanan Burcu, üçüncü eleme adayı olarak Safanur'u seçti. Sonrasında konseyde yapılan oylamada ise Mert, dördüncü eleme adayı oldu.

Haftanın son dokunulmazlık oyununu oynanacak. Oyunu kaybeden takım, önce bireysel dokunulmazlık oyunu ile beşinci eleme adayı çıkacak. Konseydeki oylama ile altıncı eleme adayı belirlenecek.

1- Görkem

2- Pelin

3- Sefanur

4- Mert

5-

6-

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak