• $32,3807
  • 35,0043
  • 2326.04
  • 9098.68
22 Ocak 2022 Cumartesi 17:44 | Son Güncelleme:

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Kutsi tam adı ne, evli mi, nereli? Kutsi kimdir, kaç yaşındadır?

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Kutsi tam adı ne, evli mi, nereli" Kutsi kimdir, kaç yaşındadır"

Kutsi, bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katılıyor. İzleyenlere keyifli anlar yaşatan programı izleyenler Kutsi ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Kutsi kimdir, kaç yaşındadır? Kutsi tam adı ne, evli mi, nereli?

Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katılan Kutsi ile ilgili aramalar hız kazandı. Şarkıcı, besteci, söz yazarı ve dizi oyuncusu Kutsi, oyunculuk hayatına Doktorlar dizisi ile atılmıştır. Profesyonel müzisyenlik kariyeri olan Kutsi 5 albüm çıkarmış ve hep hit parçalarıyla çok konuşulmuştur. İşte Kutsi ile ilgili merak edilenler...

KUTSİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Kutsi'nin tam adı Ahmet Kutsi Karadoğan'dır. Kutsi, 16 Mart 1973, Malatya doğumlu, şarkıcı, besteci, söz yazarı ve dizi oyuncusudur. İsmini Türk şair Ahmet Kutsi Tecer'den almıştır.

Anne adı Hatice, baba adı Şinasi'dir. Lise yıllarında yakın çevresinin "Sesin güzel" uyarılarını önemseyen ve şan dersi alan Kutsi, 2000 yılında Erol Köse Production tarafından ilk albümü "Aşk Payını Aldı"yı çıkararak büyük bir unvan kazandı. Uzun bir ara veren ve bu arada çok iyi şarkılar yapan Kutsi, 2005 yılında Erol Köse Production tarafından "Sana Ne" albümünü çıkarttı.

Bir kız kardeşi olan Kutsi, Ayrancı Anadolu Lisesi'ni bitirmiştir. Mimarlığı yarıda bırakmıştır.

Kutsi oyunculuğuyla da kendini kanıtladıktan sonra 8 yıldır birlikte olduğu Sinem Bayraktutar ile 30.08.2008 tarihinde evlendi. Kutsi'nin 24.09.2009 tarihinde kızı "Ceylin Ada" dünyaya geldi.

Cengiz Kurtoğlu'nun da büyük desteğini alan Kutsi, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor albümünde "Duvardaki Resmin" şarkısı ile sesini daha da duyurmaya başlamış ve kolay kolay unutulmayacağını göstermiştir.

Meslek olarak sadece müzisyenlik değil aynı zamanda oyunculuğu da seçen Kutsi 2006 yılında Doktorlar dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmış ve çok büyük bir başarı yakalamıştır. Doktorlar dizisi bittikten bir süre sonra Kahramanlar dizisi ile yeniden ekranlarda olan Kutsi, 2010 yazında Doktorlar'ın tekrarları çok izlenip ve seyirciler tarafından yeniden başlamasının istenmesi üzerine "3 Aralık 2010" tarihinde Doktorlar dizisi yeniden ekranlara geri dönmüştür ve yine çok büyük bir seyirci kitlesi yakalamıştır.

Profesyonel müzisyenlik kariyeri olan Kutsi 5 albüm çıkarmış ve hep hit parçalarıyla çok konuşulmuştur. "Sana Ne, Bomboşum Buralarda, Ağlama Kalbim, Aşkın Gururu, Geçer, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, Olay Olacak Aşkımız, Hediyem Olsun, İlan-ı Aşk, Doğum Günü, Konuşmayacağım, Aşk Celladı, Helal Etmiyorum, Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim, Zor Olsa da, Melek ve Kapımı Çal, Son Mektup, Bambaşka, Haram Olsun, Soran Yok" albümlerinin istatistiği bunu kanıtlamaktadır. Huzur Sokağı isimli dizide "Bilal" karakterini oynadı. Sanatçının yeni albümü "Bilmem Anlatabildim Mi", 18 Mart 2013 tarihinde çıkmıştır. 2015 yılında Show TV'de başlayan "Beyaz Yalan" adlı dizide Demir Güner karakterini canlandırmıştır. Yeni dizisinde Kutsi'ye Deniz Baysal eşlik ediyordu. Dizi, düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 22 Ekim 2016 tarihinde Fox TV'de yayına başlayan "Kalbimdeki Deniz" dizisinde Mirat Yavuz karakterini canlandırmıştır. 2019 yılından 2021'e kadar TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan Benim Adım Melek dizisinde rol almıştır.

  • KUTSİ
  • kutsi kimdir
  • kutsi yaş
  • kutsi dizileri
  • kutsi tam adı nedir
  • kutsi kaç yaşında
  • kutsi evli mi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı