• $32,379
  • 35,0539
  • 2326.2
  • 9112.69
6 Kasım 2021 Cumartesi 11:28 | Son Güncelleme:

Kulüp konusu nedir, oyuncuları kimler? Kulüp Netflix'e geldi mi, nasıl izlenir?

Kulüp konusu nedir, oyuncuları kimler" Kulüp Netflix'e geldi mi, nasıl izlenir"

Netflix'in yeni dizisi Kulüp için heyecanlı bekleyiş bitiyor. Platformun merakla beklenen dizisi Kulüp'te 1955 yıllarında Musevi bir annenin hikayesini anlatıyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Barış Arduç'un yer aldığı Kulüp dizisi ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Kulüp Netflix'e geldi mi? Kulüp konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Netflix'in yeni dizisi Kulüp için geri sayım sona erdi. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kulüp dizisi, izleyicileri 1955 yılına götürecek. Musevi bir annenin hikayesini anlatan Kulüp'te Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi isimler başrolde yer alıyor. Peki, Kulüp Netflix'e geldi mi? Kulüp konusu nedir, oyuncuları kimler?

KULÜP NETFLİX'E GELDİ Mİ?

Toplamda 10 bölümden oluşan Kulüp, 6 bölümlük ilk kısmıyla Netflix'te yayınlandı. Netflix hesabınıza giriş yaparak diziyi izlemeye başlayabilirsiniz.

KULÜP DİZİSİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


KULÜP KONUSU NEDİR?

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için çabalar.

Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

KULÜP OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Barış Arduç'un yer aldığı Kulüp dizisi oyuncuları arasında Metin Akdülger, Asude Kalebek, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci gibi önemli isimler bulunuyor.

Matilda karakterini canlandıran Gökçe Bahadır'a yakışıklı oyuncu Barış Arduç, İsmet karakteriyle eşlik ediyor. Öte yandan son zamanlarda art arda yer aldığı projelerle adından söz ettiren Salih Bademci, Selim Songür'ü canlandırıyor. Ayrıca Matilda'nın kızı Raşel'i ise Asude Kalebek canlandırıyor.

  • Kulüp
  • netflix
  • Kulüp konusu
  • oyuncu kadrosu
  • yeni dizi
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi