• $32,3726
  • 34,966
  • 2325.48
  • 9079.97
29 Nisan 2020 Çarşamba 20:41 | Son Güncelleme:

Bugün burçları neler bekliyor? 30 Nisan günlük burç yorumları: Oğlak sanatsal anlamda dikkat çekici eserler yapabilir, Yengeç bir yıldız gibi parlıyor kıskanılmaya neden oluyor

Bugün burçları neler bekliyor" 30 Nisan günlük burç yorumları: Oğlak sanatsal anlamda dikkat çekici eserler yapabilir, Yengeç bir yıldız gibi parlıyor kıskanılmaya neden oluyor

Bugün burçları neler bekliyor? 30 Nisan günlük burç yorumları: Oğlak sanatsal anlamda dikkat çekici eserler yapabilir, Akrep imkansızı başarıp herkesi memnun etme derdinde, Kova tüm zamanını kişisel değişiklikler yaparak geçiriyor, Yengeç bir yıldız gibi parlıyor kıskanılmaya neden oluyor

KOÇ

Her konuda harekete geçmeden önce iki kere düşünün. Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir. Paylaştığınız bilgilerin bazıları geleceğinizi etkileyebilir. Adil olunması gerekiyor. Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

BOĞA

Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var. Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Ortaya çıkan şeyleri ya da mevcut durumu daha detaylı incelemeli veya ilerleyen zamanda oluşabilecek kayıp ve kazançlara odaklanmalısınız.

İKİZLER

Tüm proje veya işlerle aynı anda ilerlemek yerine, birini seçip o yoldan devam etmeniz yararınıza olur. İltifatlar veya hoşunuza gidebilecek cümleler her şeyi kontrol altına aldığınızı düşünmenize neden olmamalı! Bazı olayları yönlendirmeye veya sizden bir şeyler elde etmeye çalışan kişiler olabilir.

YENGEÇ

Sağlık açısından sıkıntı olmayan bir süreçtesiniz. Şu günlerde bir yıldız gibi parlıyorsunuz, herkes sizi takip edebilir. Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir. Evinize, çevrenize ve yaşam tarzınıza yatırım yapmalısınız.

ASLAN

Seyahatler, genişleme veya maceralar ön planda. Önünüzde çok fazla sayıda seçeneğiniz var. Aklınızı kullanmanız ve duygularınızı olaylardan bağımsız tutmanız durumunda sizi şanslı alanlara ve fırsatlara taşıyacak yararlı kararlar alabilirsiniz. Net cümleler kurmalı ve samimi olmalısınız.

BAŞAK

İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz. Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

TERAZİ

İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz. Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir. Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız. Kendi planlarınıza zaman ayırın.

AKREP

Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın. Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz. Kendi işlerinize ve projelerinize yoğunlaşmanızda fayda var. Her şeyin fazlası zarar. Sahip olduğunuz şeyleri korumalı, değerli eşyalarınızı ve paranızı güvenli yerlerde tutmalısınız.

YAY

Fiziksel, maddi veya duygusal konular ön planda. Her şeyin üst üste gelmemesi için teker teker ve planlı ilerlenmesi gerekiyor. Yapılacak çok iş olabilir, ama aşk hayatınıza veya keyifli aktivitelere de zaman ayırmalısınız. Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

OĞLAK

Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir. Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir. Eğlence amaçlı planlar yapabilirsiniz. İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.

KOVA

Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız. Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

BALIK

Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir. Çevrenizdeki kişilerin hareketleriyle ilgilenmek yerine, ilişkilerinize odaklanmanızda fayda var. Alışılmadık kaynaklardan baskı söz konusu. Karşınızdaki kişileri dinlemeye istekli görünmeli, ama asıl, anlaşıldığınızdan emin olmalısınız.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür