• $32,4033
  • 35,0959
  • 2326.99
  • 9136.39
24 Nisan 2020 Cuma 00:00 | Son Güncelleme:

Bugün burçları neler bekliyor? 24 Nisan günlük burç yorumları: Terazi fikirlerinden ödün vermeden atılım yapacak, Akrep hızlı düşünüp ani karar değişikliği yaşayabilir

Bugün burçları neler bekliyor" 24 Nisan günlük burç yorumları: Terazi fikirlerinden ödün vermeden atılım yapacak, Akrep hızlı düşünüp ani karar değişikliği yaşayabilir

24 Nisan günlük burç yorumları: Terazi fikirlerinden ödün vermeden atılım yapacak, Akrep hızlı düşünüp ani karar değişikliği yaşayabilir, Oğlak düşünceleri negatif ama olacaklar keyifli, Boğa sanal olaylarla içsel mücadele etmesi söz konusu

KOÇ

Bugün çevrenize karşı objektif gözlerle bakmalısınız. Etrafınızda gelişen olaylara karşı kayıtsız davranmakla bazı önemli detayları gözden kaçırıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak çalışmaların gündeme gelmesiyle, kendiniz bir takım olayların ortasında bulabilirsiniz. Özgüveninizi yitirmeden, kendinizi sınamalısınız.

BOĞA

Ay bilinçaltı duygularınızı atağa kaldırıyor. Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili bir tavır sergilemeniz mümkün. Bugün bazı takıntılarınızın esiri olmak istemiyorsanız, kendinizi değişik sosyal ortamlara atın. Kendinizin yarattığı ve çok önemli olmayan sanal olaylara karşı içsel savaşlar vermeniz sizi yorgun düşürebilir.

İKİZLER

Çevrenizdeki kişileri kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Sizi koşullandıran etkenlerin dışına taşmak ve inisiyatifinizi vurgulamakla mutlu olacaksınız. Bunu yaparken dengeleri çok iyi gözetmelisiniz. Kendinizin yarattığı ve çok önemli olmayan sanal olaylara karşı içsel savaşlar vermeniz sizi yorgun düşürebilir.

YENGEÇ

Günlük kapasitenizin üzerinde çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi konularda beklemediğiniz anlarda uğrayabileceğiniz olumsuzluklar, sizi tedirgin ediyor. Fakat bu konuda çevrenize karşı 'rahatmışsınız' gibi bir izlenim veriyorsunuz. Ayni davranış tarzını, partnerinize de gösteriyorsunuz.

ASLAN

Sezgilerinizle üzerine gideceğiniz meselede Ay'ın konumu size gerekli desteği veriyor. Çevrenizde şahit olduğunuz değişken davranışlar nedeniyle doğruluk ve güven arayışı içindesiniz Bu konuda sevdiğiniz kişiye de sorgulayıcı tarzda konuşmalar yapıyorsunuz. Sağlam karakterli yapınızı bulunduğunuz her ortamda hissettirin.

BAŞAK

Ay'ın konumu nedeniyle birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı duygusal çekişmelerin gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Bugün sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Çabuk etkileniyor ve alınganlık gösteriyorsunuz. Çevrenizde konuşmalara tepkili olabilir ve her şeye alınabilirsiniz.

TERAZİ

Bugün özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

AKREP

Bugün, alışılmışın dışında hareket edeceksiniz. Hızlı düşünüyor ve kararlarınızı çabuk değiştiriyorsunuz. Sinirli tavırlarınız belirgin olacak ve özellikle partneriniz tarafından yanlış anlaşılma olasılığına karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Sözlerinizde kırıcı olabilir, dönüşü olmayan hatalar yapabilirsiniz.

YAY

Duygusal ve yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın konumu, aşkta güçlü yönleriniz ortaya çıkarıyor. Çevreniz tarafından ilgiyle izlenebilirsiniz. Partneriniz ile olan beraberliğinize aileniz tarafından desteklenebilir. İlişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

OĞLAK

Bilinçaltınız oldukça karışık ve rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz işler konusunda bile negatif bir performans sergiliyorsunuz. Sinirsel gerginliğinizi çevrenize yansıtırken çok dikkatli olun. Süregelen ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz. Gizli planlar için uygun bir gün değil ve hatalara açık bir gününüzdesiniz.

KOVA

Ayın konumu duygusal ilişkilerinize farklı bir boyut getiriyor. Partnerinize sürprizler yapabilirsiniz. İçsel enerjinizin yüksek olması nedeniyle çatışmalardan uzak kalmalısınız. İstemediğiniz problemleri bertaraf etmek sizin elinizde. Aşka bakış açınızda farklılıklar oluşmaya başladı.

BALIK

Bugün içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Dengeli olduğunuz zaman iş ve duygusal yaşamınızda daha başarılı oluyorsunuz. Bilgilerinizi pekiştirmek için bazı fırsatları değerlendirmelisiniz.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi