• $32,3512
  • 35,1655
  • 2309.19
  • 9079.97
18 Kasım 2021 Perşembe 08:39 | Son Güncelleme:

2022'de burçları neler bekliyor? Uzman Astrolog Dolunay Karaca yorumladı... Boğa'nın temposu yüksek, Yengeç karlı çıkacak

2022'de burçları neler bekliyor" Uzman Astrolog Dolunay Karaca yorumladı... Boğa'nın temposu yüksek, Yengeç karlı çıkacak

Uzman Astrolog Dolunay Karaca, '2022 Burcunuz ve Siz' adlı kitabında Türkiye ve dünyanın geleceğiyle ilgili astrolojik tahminlerde bulundu, yıllık burç yorumlarını anlattı. Peki 2022'de burçları neler bekliyor?

Bu yılın bitmesine sayılı günler kala Uzman Astrolog Dolunay Karaca, 2022'ye dair ön görülerini paylaştı. '2022 Burcunuz Ve Siz' adlı kitap çıkaran Karaca, bu yıl farklı virüslerin ortaya çıkacağını öne sürdü. Karaca, 'Korona için astroloji bu sene de bazı uyarılarda bulunuyor.

Dahası farklı virüslerin ortaya çıkması, yayılması gibi durumlar söz konusu olabilir. 2021 yılını bitirmeden Yay burcunda 2. Dekanda bir güneş tutulması meydana gelecek. 4 Aralıkta! Bu tutulma özellikle büyük baş hayvanlarla ilgili konularda dikkatli olmamızın altını çiziyor. En son bu dereceye yakın bir tutulma 2001 yılında meydana gelmişti ve Deli Dana hastalığı gündeme düşmüştü' dedi. Bu yıl tutulmaların Boğa- Akrep hattında olacağından ve burçlarda etkisi özellikle depremler ve heyelanlar olarak karşımıza çıkacağını belirten Karaca, erken seçime dair 'Bu sene erken seçim öngörmüyorum. Şöyle ki bu tutulmalar nisan- mayıs, ekim ve kasım aylarında meydana gelecek. İki Güneş tutulması, iki ay tutulması Boğa ve Akrep burçlarında olacak. Özellikle ekim ve kasım aylarının daha zorlu olacağı kanaatindeyim' dedi.

2022'DE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

KOÇ: Kendinize güveninin, maddi kaynaklar, başarı size aksın. Jüpiter mayıs ortasına kadar sizin kadersel alanınızda. Affetmek, bağışlayıcı olmak önemli. Bu yıl tutulmaların etkisiyle parasal konularda sadece kendi bildiğinize odaklanın. Kendi işinizi kurmak, kendi becerilerinizi geliştirmek etkili olacak. Kazancınız ikiye katlanabilir. Evlilik, ikili ilişkiler için yaz ayları doğru zamanlama olacak.

BOĞA: Siz isteyin, hayalleriniz gerçek olsun! Kariyer ve iş hayatınızdaki sorumluluklar zorlayıcı olsa da, bunu başaracak güçtesiniz. Tutulmaların etkisi ile ipler sizin elinizde. Ay düğümlerinin Kuzey tarafı yani iyicil yönü sizin burcunuzda! Bu da size başarı, umut, sağlık katacak. Yapmak istedikleriniz için kolları sıvayın. Jüpiter size sosyallik, hareket, neşe katacak. Yepyeni bir çevre sizi bekliyor. Temponuz yüksek, oturmak yok.

İKİZLER: Yorgunluğunu atıyorsun, huzur seninle. Fedakarlığının ve çalışmanın karşılığını alıyorsun. Medya, yayıncılık, hukuksal meseleler, eğitim ve dış seyahatlerde sorunlar olabilir. Satürn'ün bu alanda hareket ediyor olmasıyla testler ve sınavlar bu konulardan gelecek. İş ve statü olarak ise kariyerinizde yükselme var. İş bulmak isteyen, iş başvurusu yapan ikizler aradıklarını bulacaklar.

YENGEÇ: Umutlarını çoğalt, hayallerine ulaş! Tutulmaların etkisiyle sosyal faaliyetler önem kazanacak, bakış açını ve çevreni yenileyeceğin bir yıl. Kendini dış dünyaya tanıtmak, reklam konuları, organizasyonlar ön planda tutman gereken konular olacak. Jüpiter, 9. Evinizde. Yabancılarla yapılan işlerden kar edeceksiniz. Satürn bu sene size kredi, vergi konularında ve eşinizin maddi alanında sıkıntılar çıkarabilir.

ASLAN: Zirve sizin, tadını çıkarın! Kuzey Ay düğümünün verdiği destek ile kariyerinizde güzelliklere gebesiniz. Tutulmaların etkisiyle sabit bir burç olarak nasibinizi fazlasıyla alacaksınız. Jüpiter bu yıl travmalardan arınma, stresi iyi yönetme ve gelir konusunda şans katıyor size. Satürn ikili ilişkilerde zaman zaman sorun ve mücadele verebilir. Bitmez dediklerin bitebilir. Olmaz dediklerin olabilir.

BAŞAK: Ufkunuzu genişletin, dünyanız değişsin! Düşüncelerin davranışına, davranışların kaderine yansır. Bu yılın mottosu bakış açını değiştirmek olmalı. Başına ne geldiğin değil, ona nasıl tepki verdiğin önem kazanacak. Satürn bu yıl günlük hayatınızı daha da zorlaştırabilir. Çalışma temponuz artabilir. Jüpiter ise bu yıl size istediğiniz ve beklediğiniz aşkı getiriyor. Var olan ilişkinizde ise evlilik kararı çıkabilir. Ciddi ilişkilerde şanslı burçsunuz.

TERAZİ: Kendinizi gösterme zamanı geldi! Finansal konularda dikkatli olunmalı, fikir alışverişi yapmak, ortaklık kurmak için ideal bir sene. Bilinmeyene olan merakınız artacak. Yeni araştırma konuları keşfetmek bu senenin mottosu. Jüpiter yılın ikinci yarısı aşkı ve sevgiyi size getirecek. Satürn bu yıl yaratıcılık ve cesaret isteyen konularda engel yaratacak. Çocuklar konusunda sorumluluklar yükleyecek.

AKREP: Ezber bozan bir sene! Değişim rüzgarları esiyor senin için. Güney düğümün etkisiyle alışkanlıklara veda etmeli, vazgeçmeyi öğrenmelisin. Hırslardan, fazla takıntıdan, kuşkudan, şüpheden, ihtirasdan sıyrılmalısınız. Kıskançlık ve fazla tutku size zarar verebilir. İpleri karşı tarafa ver, rahat et! Jüpiter'in etkisi ile maneviyatın artacak özellikle çocuklar konusunda şanslı hissedeceksin.

YAY: Bir oh çekme, rahatlama zamanı! Geçen yılın yükünü atıyorsun, hafifliyorsun! Bu sene ketum olmanın, iyi şeylerin başına gelmesi için kimseye anlatmaman gerektiğini fark ediyorsun. Aile kurmak, ev almak, yatırım yapmak için uygun fırsatlar çıkacak karşına. Zorluklar ise yakın çevre ilişkilerinde, eğitim ve ticari konularda olacak. Satürn geçen yıl olduğu gibi bu sene de bu alanda sınavlara devam edecek.

OĞLAK: Aşk kapınızı çalabilir. Yılın aşkı arayanı sizlersiniz. Kendinizi geliştirmeli, hobilerinize, kişisel bakımınıza özen göstermelisiniz. Kalabalık ortamlar, sosyallik, yoğun tempolardan ziyade teke tek arkadaşlıklar, kendi keyif aldığınız konular bu yıl öne çıkmalı. Çocuk konusunda kararlar verebilirsiniz. Maddi konularda sıkıntılar, ödemeler yorucu olabilir. Yılın ikinci yarısı Jüpiter'in Koç burcuna geçişi ile ev, emlak, arsa konularında şansınız dönüyor.

KOVA: Taşların oynayacağı bir sene! Hazır mısın? Tutulmalardan en çok etki alan burçlardansın! Ev ve iş yeri konularında değişimler olabilir. Denge de kalmaya özen göstermelisin. Ani bir kararla bekar olan Kovalar evlenebilir. Jüpiter'in desteği ile parasal konuların olumlu ilerleyecek. İş kurmak, yatırım yapmak, yeni kazanç yolları, alternatif işler seni bekliyor. Satürn ise bu yıl da burcunda! Sorumluluklardan kaçma!

BALIK: Şans kapıyı çalarsa...Yılın en şanslı burcu sensin! Her türlü iletişimde, iş konularında, yuva aile temalarında, yatırımlarda karlı çıkıyorsun. Jüpiter büyük iyicil etkisi ile seni adeta koruyor kolluyor. Yılın ikinci yarısında maddi konularda yeni olanaklar var. Satürn 12. Evinde. Yalnızlığa ara sıra ihtiyaç duyabilirsin. Sağlık ve hijyen konuların önemli. Bazen umulmadık düşmanlıklar görebilirsin. Fakat bu seni yıldırmamalı.

Y kuşağının huzursuzluğuna dair eğlenceli bir film

Kabus gibi bir peri masalı: Spencer

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'