• $32,3184
  • 35,1297
  • 2298.52
  • 9048.49
20 Nisan 2018 Cuma 09:16 | Son Güncelleme:

20 Nisan Cuma Şenol Güneş kimdir son dakika sağlık durumu nasıl Şenol Güneş son durum nedir,

20 Nisan Cuma Şenol Güneş kimdir son dakika sağlık durumu nasıl Şenol Güneş son durum nedir,

20 Nisan Cuma Şenol Güneş kimdir son dakika sağlık durumu nasıl Şenol Güneş son durum nedir, Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakkında futbol severler araştırma yapıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2 berabere biten ilk maçın rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maç çıkan olaylar yüzünden tatil edildi. Kadıköy’de saha Şenol Güneş’in başına isabet eden yabancı madde sonrası bir anda karıştı. Güneş bir anda yere kapaklanırken Beşiktaş kenar yönetimi çileden çıktı. Futbolculardan Mustafa Pektemek ise olayın ardından çok kızdı ve tribünden aşağıya inmesini isteyerek sahaya çağırdı. Aykut Kocaman da Beşiktaş yedek kulübesine giderek durumu yatıştırmaya çalıştı. O sırada olaylar bir anda sahanın tünel çıkışıma sıçradı. Yabancı maddeyi atan taraftar tribünden aşağıya indirilirken Mustafa Pektemek bir anda oraya koşup yumruklar savurmaya başladı. İki takım kenar yönetimi ve futbolcular da olaylara dahil olunca yaşananlar sonrası hakem, ekibini alıp içeriye girdi. Olaylı derbi sonrası 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Şenol Güneş'e çakmak attığı tespit edilen kişi de var.

20 Nisan Cuma Şenol Güneş kimdir son dakika sağlık durumu nasıl Şenol Güneş son durum nedir,  Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde kafasına yabancı madde isabet eden Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde sinirler gerildi. Tolga Zengin'in yedek kulübesinin arkasında olan taraftarlarla yaşadığı tartışma büyüdü. Şenol Güneş ve Oğuzhan'ın uzaklaştırmaya çalıştığı Tolga Zengin sakinleşmeyince ortalık iyice gerildi. Bu arada Şenol Güneş kafasına gelen madde sonrasında yerde kaldı. Maçın hakemi Mete Kalkavan sahayı terk etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tünele girerken yüzüne gelen bir cisim sebebiyle yere düştü. Tecrübeli teknik adam  annesine küfredildiğini ve maça çıkmayacağını söyledi. Olaylardan yaklaşık yarım saat sonra maçın hakemler tarafından tatil edildiği açıklandı.Fenerbahçeli futbolcular da maçın tatil edildiğini öğrenince soyunma odasına gitti. Maç hakkındaki nihai kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar'ın imzasını taşıyan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "19.04.2018 tarihinde Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş futbol müsabakası esnasında çıkan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılıp stadyum kamera kayıtları incelenmek suretiyle tribünden fırlattığı isimle Şenol Güneş'in yaralanmasına sebep olduğu belirlenen bir şüpheli gözaltına alınmıştır. Müsabaka esnasında suç işleyen tüm kişilerin tespitine yönelik çalışmalar aralıksız devam etmektedir."

ŞENOL GÜNEŞ SON DURUM

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tünele girerken yüzüne gelen bir cisim sebebiyle yere düştü. Tecrübeli teknik adam  annesine küfredildiğini ve maça çıkmayacağını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına gelen cisimlerden dolayı 5 dikişi atıldı. A Spor'un haberine göre Güneşi tedavi için hastaneye götürülüyor.

Mete Kalkavan içeri girerek yetkililerle konuştu. Tribünler nler. Küfür ettiğini Beşiktaş’ın korner kullandırılmadığını belirtti. Maçı iptal edeceğini söyledi.

Fenerbahçe Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı tatil edildi. 

MAÇTA NELER YAŞANDI?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ikinci yarısında yaşanan olaylar sonunda önce siyah-beyazlı futbolcular ardından da karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitti.

Olaylardan yaklaşık yarım saat sonra maçın hakemler tarafından tatil edildiği açıklandı.Fenerbahçeli futbolcular da maçın tatil edildiğini öğrenince soyunma odasına gitti. Maç hakkındaki nihai kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

- Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı

Karşılaşmanın 57. dakikasında yaşanan olayların ardından soyunma odasına giden ve başına dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hastaneye kaldırıldı.

Kulübenin önünde başına yabancı madde gelen Güneş'in soyunma odası girişinde bir kez daha yerde kaldığı bildirildi.

Başına 5 dikiş atılan Güneş'in hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

- Bu sezon 9. kırmızı kart

Bu sezon Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbilerde hakemlerin cebinden 9 kez kırmızı kart çıktı. İki takım arasında özellikle bu sezon oynanan derbilerdeki gerginlik bu maça da taşındı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Pepe, Josef de Souza'ya yaptığı sert müdahale sonucu hakem Mete Kalkavan'dan kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan derbide 5 kırmızı kart, kupanın ilk maçında Vodafone Park'ta ise 3 kırmızı kartla 8 oyuncu ihraç edilmişti. Bu maçta da çıkan kırmızı kartla bu sayı 9 oldu. Bu 9 kırmızı kartın 5'i Beşiktaşlı, 4'ü ise Fenerbahçeli futbolculara çıktı.     

BJK TV’DE OLAY İDDİA

BJK TV Spikeri Bülent Ülgen ise Şenol Güneş'e sedyedeyken saldırı teşebbüsüne bulunulduğunu iddia etti. Ülgen, "Şenol Güneş'i ambulansa binerken tekmelemeye ve yumruklamaya çalışmışlar. Futbolcularımızı öldürmeye kalktınız. En ağır şekilde yargılanmalı ve cezasını çekmelisiniz. Yazıklar olsun."

FİKRET ORMAN’DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

Üzücü bir gün, istenmeyen şeyler oldu. Bu derbi maçları özellikle Fenerbahçe - Bşeiktaş maçları biraz gergin geçiyor. Bizim stadımızda da kırmızı kartlar oldu ama hiç böyle olaylar olmadı. Bu bir güvenlik zaafiyeti bunun sorumlusu kimse o bakacak. Netice itibariyle buraya misafir olarak geldik. Dünya üçüncüsü yapmış bir hocaya bunların yapılması çok kötü. Oyuncularımız hakeme soruyor içeri girebilir miyiz diye? Hakem de girebilirsiniz diyor. Personelimize özel güvenlik görevlileri saldırıyor.

Netice itibariyle bu ülkede güzel bir yarışma var ve bunun güzel yanlarını ortaya çıkartacağımıza herkes futboldan soğutulmaya çalışılıyor. Beşiktaş Kulübü bunu yapıyor. En problemli kulüplerden birisiydik. Hocamızın durumu iyi. Oyunculuk zamanından bir beyin travması geçirdiği için korktuk ama durumu gayet iyi. Biz çok üzüntülüyüz gerçekten. Oyuncularımız da Ümraniye'ye gidiyor. Fenerbahçe Kulübü'nde kimse aramadı.

Güneş bu gece kalacak. Bugün hastanede kalması daha iyi... Burada bir çok insan var canıyla uğraşan insanlar var burada yapılan gürültü insanları yorabilir. Hocamızın durumu iyi lütfen buraya gelmesinler.

TRİBÜNDEN ATTIĞI CİSİMLE ŞENOL GÜNEŞ'İ YARALAYAN TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar'ın imzasını taşıyan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "19.04.2018 tarihinde Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş futbol müsabakası esnasında çıkan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılıp stadyum kamera kayıtları incelenmek suretiyle tribünden fırlattığı isimle Şenol Güneş'in yaralanmasına sebep olduğu belirlenen bir şüpheli gözaltına alınmıştır. Müsabaka esnasında suç işleyen tüm kişilerin tespitine yönelik çalışmalar aralıksız devam etmektedir."

 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'