• $32,3386
  • 35,2123
  • 2247.14
  • 8718.11
20 Mayıs 2022 Cuma 02:49 | Son Güncelleme:

Selçuklu'nun Yıldızı Parlıyor... Başkan Pekyatırmacı'dan 3 Yıl Değerlendirme Toplantısı

Selçuklu'nun Yıldızı Parlıyor... Başkan Pekyatırmacı'dan 3 Yıl Değerlendirme Toplantısı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi tarafından 3 yıl boyunca yapılan hizmet ve yatırımları düzenlenen tanıtım toplantısı ile kamuoyu ile paylaştı. Başkan Pekyatırmacı “36 ay 36 eser “ temasıyla Konya ve Selçuklu'ya değer katan yatırımları tüm detayları ile anlattı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 2019-2022 yılları arasında Selçuklu'ya kazandırdırılan yatırımları "Birlikte Selçukluyuz" temalı 3 Yıl Değerlendirme Toplantısı ile kamuoyu ile paylaştı. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 3 yıl değerlendirme toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Selman Özboyacı, Gülay Samancı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sait Kıyak, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı , Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Süleyman Savran,Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Mahalle Muhtarları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri,birim müdürleri katıldı.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde % 67,51 oy oranıyla Selçuklu'da yaşayan vatandaşların büyük destek ve katkıları ile beş yıllık süre için hizmet görevini üstlendiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Görevi aldığımız günden itibaren, gönül belediyeciliği ilkesi ile gece gündüz demeden yılmadan, yorulmadan, bahanelere sığınmadan çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Hedefimiz Selçuklumuzda yaşayan 682 bin 514 hemşehrimizin her birinin ihtiyacını, beklentilerini en doğru şekilde tespit etmek ve onlara en iyi hizmeti en kısa zamanda ulaştırmak. Bu noktada belediye olarak kendimize hiçbir zaman sınır koymadık, koymuyoruz. "Halka hizmet Hakka hizmettir" anlayışı ile temel belediye hizmetlerinin yanında, eğitimden sağlığa, spordan sanata, emniyetten tarihi kültüler taşınmaz varlıklarının korunmasına kadar her alanda çalışıyor hizmet üretiyor kurumlarımızla işbirliği yapıyoruz. 2019 yerel seçimlerinin ardından, henüz bir yıl dolmadan bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kovid- 19 salgını ile mücadele süreci başladı. 2020 Mart ayından itibaren etkisini her alanda yoğun şekilde hissettiğimiz salgın ile biz de yerel yönetimler olarak etkili bir mücadele etmenin gayreti içerisinde olduk. Neredeyse iki yıla varan salgın döneminde sağlık, emniyet, sosyal yardım ve eğitim konularında tüm ekiplerimizi ve imkânlarımızı seferber ettik. Bu süreçten hemşerilerimizin en az zararla çıkmaları ve gündelik hayatlarında en az etkilenmeleri temel hedefimizdi. Bu noktada başta Valiliğimiz ve Kaymakamlığımızın koordinasyonu ve tüm kurumlarımızın gayretli çalışmaları ile birlik beraberlik içerisinde olumsuzlukları en aza indirdik.

İsmini aldığımız kadim Selçuklu medeniyetinden ilham alarak, bir taraftan şehri imar ediyor bir taraftan da neslimizin ihyası için eğitim, kültür ve sanat alanında projeler üretiyoruz.Kalkınmanın ve küresel güç olmanın yerelden başladığına inanıyoruz.Bu manada bir taraftan şehrimizin ve ilçemizin mahalli müşterek ihtiyaçlarına cevap verirken bir taraftan da insanımızı ve özellikle gençlerimize geleceğe hazırlıyoruz.Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında en büyük gücün genç nüfusumuz olduğuna inanıyor ve bu hedefler doğrultusunda gençlerimize yatırım yapıyoruz." Dedi.

Selçuklu ilçesinin 682 bin 514 kişilik nüfusu ile Türkiye'de en büyük 13. ilçe durumunda olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yayınladığı, ilçelerin sosyo-ekonomik gelişmişlik sıralaması araştırmasına göre ise 2019 yılında 32. sırada olan ilçemiz 2022 yılında pek çok büyük ilçeyi geride bırakarak 21. sıraya yükselmiş durumda. Sanayi tesisleri, ticaret merkezleri, üniversiteleri, hastaneleri, sosyal tesisleri, okulları ve en önemlisi güzel insanları ile birlikte Selçuklu'nun yıldızı parlıyor, parlamaya devam edecek inşallah. Üç yıl önce 2.175 çalışanımızla hizmet verirken bugün itibariyle Zabıta Teşkilatımıza, idari ofislerimize ve diş ekiplerimize yaptığımız takviyelerle çalışan sayımız 2.610 kişiye ulaştı. 2019 yılında 545 milyon olan bütçemiz bu yıl 1 milyar 160 milyon olarak belirlendi. Kent Tarihi ve Tanıtımı, Halkla İlişkiler, Kırsal Hizmetler, Sıfır Atık ve Sosyal Destek Hizmetleri müdürlüklerimizi kurarak müdürlük sayımızı 33'e yükselttik. Toplam 134 milyon TL'lik yatırımla 19 iş makinesi, 80 kamyon çekici kamyonet ve pikap ve 50 adet park bahçe ekipmanı alarak makina parkımızı güçlendirdik. Şu an 400 makina ve 85 iş makinesi ile hizmet veriyoruz." Şeklinde konuştu.

"36 AYA 36 ESER SIĞDIRDIK"

Selçuklu'da 36 ay boyunca 36 eser kazandırdıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı eserler hakkında bilgiler verdi. Başkan pekyatırmacı, "Selçuklu'ya her yaş grubundan hemşehrimizin faydalanabileceği sosyal tesislere yenilerini ekledik. Bu tesisler içerisinde Kosova, Buhara ve Yazır Sosyal Tesisi, Malazgirt Mahalle Muhtarlığı ve Emekliler Lokali bu dönemde ilçemize kazandırıldı. Kapalı pazar yerlerimizin sayısını artırıyoruz. Mahallerde esnaf ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran kapalı pazar yerlerine Bosna, Özalkent, Kosova, Dumlupınar Kapalı Pazar Yerlerini de ekledik Yazır ve Sancak Kapalı Pazar yerlerinde çalışmalarda sona geldik. İnşallah onlarda kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak." Dedi.

Eğitim alanında da önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Pekyatırmacı,"İlkokuldan üniversiteye kadar her eğitim düzeyinde öğrencinin faydalanabileceği eğitim, spor, barınma gibi pek çok alanda kompleksler kazandırdık. Dağdere İlkokulu, 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Şehit Hacı Osman Ayyıldız Spor Salonu, Kemal Akpınar İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Battal Yıldız Spor Salonu, Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Resul Coşkun Spor Salonu, Saraybosna Anadolu Lisesi, Şehit Mustafa Özata Spor salonu Hatice Hatun Mahalle Külliyesi, Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL Eğitim Kompleksi, Yazır 32 Derslikli İlkokulu, Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi ve Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi gibi eserlerle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hizmet veriyor." Diye konuştu.

Başkan Pekyatırmacı, "Sancak ve Selçuk Mahallesi Bisiklet ve Kaykay Parkı gibi tematik parkların yanı sıra Selçuklu Seyir Tepesi, Merve Mercan Parkı ve 11 mahalle parkının da ilçeye kazandırıldığını söyledi. Pekyatımacı, 1915 Hilal-i Ahmer Hastane Müzesi, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası, Hizmet Araçları Bakım ve Onarım Tesisi, Gevale Kalesi restorasyonu, Hocaihan Mahallesi ASM, Bedir Sağlık ve Sosyal Tesisi, 9 Nolu 112 Acil sağlık Hizmetleri İstasyonu, Belediye Hizmet binası GES ve Tropikal Kelebek Bahçesi GES projeleri ile Selçuklu'ya değerli eserler kazandırdıklarını ifade etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu'nun hizmet dolu 3 yılını Eğitim ve Kültür Sanat, Spor, Kent Konseyi ve Ortak Yönetim, Sıfır Atık, Sosyal Destek, Dış İlişkiler, Alt Yapı ve Yeşil Alan Çalışmaları, İmar- Şehircilik ve Planlama başlıkları ile detaylandırarak anlattı.

Başkan Pekyatırmacı;

Eğitim alanında Okul Dışı Öğrenme Ortamları kapsamında Çocuk Kütüphanesi, Sille Tabiat Okulu, Trafik Eğitim Parkı, Sanat ve Tasarım Atölyesi, 3. Sınıflar Yüzme Öğreniyor Projesi, Beyhekim Gelişim ve Teknoloji akademisi ve Uzaktan Eğitim Merkezlerini anlattı.

Kültür alanında Cumhurbaşkanlığı himayesinde olan Türklerin Mirası Projesi, İpek Yolu Konakları, Anadolu Selçuklu Taç Kapıları, Konya Kitabeleri, Selçuklu Dönemi Saraylar ve Köşkleri eserlerinin yayın hayatına kazandırıldığını söyledi.

Organizasyonlar kapsamında arabalı Sinema Etkinliği, Sağlıkçılara Moral ve Motivasyon Gecesi, Mehmet Akif Ersoy'u anma programı, Bir Destandır Çanakkale Anma Programı, Tuluyhan Uğurlu Anadolu Erenleri Resitali, Türkiye'nin en kapsamlı Şivlilik Çocuk Festivali'ni gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yarışma kategorisinde İstiklalden istikbale 10 kıta tek ruh, Online kitap okuma, liseler arası tiyatro, kısa film / uzun ömrün kısa hikayesi, babama mektup ve hayat resim defterine sığar yarışmalarını düzenlediklerini söyledi.

Müzecilik alanında Aya Elenia Müzesi, Sille, Zaman ve Selçuklu Sanat Galerisi ile faaliyetlerin devam ettiği bilgisini verdi.

Kütüphanecilik alanında 39 yeni kütüphanenin ilçeye kazandırıldığı söyleyen Başkan Pekyatırmacı, "238.869 kitap, 167.280 üye ve toplam 97 kütüphane ile Yerel Yönetimler arasında en fazla kütüphaneye sahibiz" dedi.

Sanat başlığında Başkan Pekyatırmacı, Çini Seramik Atölyesi, Yaşayan Miras Çini Yarışması, Cumhurbaşkanlığı Ahlat Konutu Kalıcı Çini Sergisi, Selçuklu sanat Akademisi &Şehrin Yeni Markası çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Spor faaliyetlerine de ayrı bir başlık açan Başkan Pekyatırmacı, "25 Spor Tesisimizde 18 branşta 53.719 çocuğa spor yapma imkanı sunduk. 2022 yılında 15.014 lisanlı sporcu sayısına ulaştık. 203 Milli Sporcumuz var. Belediye Spor Kulübümüz sporcuları 2022 yılında 18 altın, 11 gümüş ve 14 bronz madalya ile bizleri gururlandırdı. 3 yıl boyunca Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, Türkiye kulüpler satranç şampiyonası, Minikler ve küçükler masa tenisi Türkiye şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri, U 20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası, Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası, Senyör tenis turnuvası ve Okul sporları gençler kız ve erkek dart türkiye şampiyonasına ev sahipliği yaptık" dedi.

Kent Konseyi çatısı altında sürdürülen faaliyetlere de değinen Başkan Pekyatırmacı," Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi, Sıfır Atık Meclisi, Engelli Meclisi ve Çocuk Meclisi ile toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Sıfır Atık çalışmalarına değinen Başkan Pekyatırmacı," Bu kapsamda Sıfır Atık Müdürlüğümüzü kurduk. İlçemizin çeşitli yerlerine atık toplama noktaları oluşturduk. Eğitim faaliyetleri düzenledik. Atık Kumbaram Projesi yürütüyoruz" dedi.

Sosyal Destek Faaliyetleri ile bilgiler paylaşan Pekyatırmacı "Engelli vatandaşlarımızdan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, Hasta Konuk Evlerimizden hasta nakline, asker ailesi maaşı, evde yaşlı bakım hizmeti, kira yardımı, taziye çadırı gibi birçok başlığa kadar sosyal belediyecilik çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Dış İlişkiler ve Kardeş Belediye faaliyetleri kapsamında Bosna Hersek, Filistin, Filipinler, Moritanya gibi ülkelerle kardeş şehir çalışmaları yürütüyoruz. Buralardki kardeş belediyelerimize zaman zaman nakdi zaman zaman da fiziki anlamda destek oluyoruz. Ülkemizde de Bilecik-Söğüt'te Ertuğrul Gazi Türbesi yanına mescit yapımı, Ahlat'a Parke, bordör ve Asfalt imalatı ve Sosyal Tesis yapımı, Ahırlı'ya sosyal tesis yapımı, Beyşehir'e spor salonu yapımı ve Çukurkuyu Kapalı Pazar Yeri çalışmaları da belediyemiz tarafından yapıldı.

Altyapı Ve Yeşil Alan Çalışmalarına değinen Pekyatırmacı, "2019-2022 yılları arasında 816.710 metrekare parke, 212.615 metre bordür, 3.686.850 metrekare asfalt ile merkez mahallelerimizde altyapısı tamamlanmış asfaltsız yol kalmayacak. Belediyemize kazandırdığımız çöp kamyonu, yol süpürme aracı, kamyon, iş makinesi, greyder, traktör, minibüs ve diğer hizmet araçlarının toplam maliyeti 134.412.051,00 TL olmuştur." Dedi.

Pekyatırmacı, yaklaşık 1,5 milyon m² alanda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması yaptık. Fidanlığımızda 25.048 ağaç, 27.985 gül, 33.824 süs bitkisi, 55.341 orman ağacı olmak üzere toplam 142.198 bitki yer alıyor. Selçuklu Çiçek Bahçemizde 26 tür, 70 çeşitten 348.000 çiçek yer alıyor. 2019-2022 yılları arasında 352.457 kişi ziyaret etti" diye konuştu.

İmar, Şehircilik ve Planlama Faaliyetleri'ne de değinen Başkan Pekyatırmacı, " Akıncılar-Esenler Plan Revizyonu, Sancak Mahallesi İlave Plan Çalışmaları, Eski Parsana Köyü Revizyonu, Sarayköy Parselleri Plan Çalışması, Gülistan Parselleri Plan Revizyonu, Büyükkayacık Mahallesi Plan Revizyonu, İmar Çalışmalarında E-Belediye Uygulamalarını yaptıklarını ifade etti.

Tarihe Vefa kapsamında Başkan Pekyatırmacı, Gevale Kalesi Restorasyonu, Sille Kaya Islahı Projesi, Master Plan Çalışmaları, Sille Butik Otel Ve Çok Amaçlı Salon, Kilise Karşısı Kapalı Otopark, Karma Yapılar Ve Meydan Projesi, Yeni Sille İlkokulu, Hükümet Caddesi Ve Çevresi Çevre Düzenleme İşleri, Karataş Konut Projesi, Yeni Sille Çarşısı, Yeni Sille Çarşısı başlıklarında sürdürülen çalışmaları anlattı.

Başkan Pekyatırmacı, sözlerini şu şekilde tamamladı. Tüm çalışmalarımızda ve faaliyetlerimizde "Birlikte Selçukluyuz" diyerek önce vatandaşlarımızla ve yerelde yönetim ortağımız olan muhtarlarımızla istişareler yapıyoruz. Yatırım planlarımızı yaparken Büyükşehir Belediyemizle, teşkilatımızla ve meclis üyelerimizle ortak karar alıyoruz. Uygulamada ise başta Valilik, Kaymakamlık ve Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde hareket ediyoruz. Bu birlik beraberlik neticede bu hizmetlerin üretilmesine fırsat veriyor. Şehrimize ve ilçemize hizmet noktasında emek sarfeden tüm paydaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı adayı olarak seçildiğimiz günden bu yana Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımızın sınırsız desteği bize güç veriyor, önümüzü açıyor. Ak Parti İl teşkilatımıza ve ilçe teşkilatımıza, yönetimde bulunan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatlarına da teşekkür ediyorum. Ürettiği projeler ve yaptığı hizmetlerle Türkiye'de yerel yönetim anlayışına yeni bir boyut getiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza tüm şehrin yönetilmesinde ortaya koyduğu vizyon ve ilçe belediyelerimize yaptığı katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Sayın Valimize şehrimizin tüm yatırımları ve çözülmesi gereken sorunları ile bire bir ilgilendiği için teşekkür ediyorum. Çok değerli milletvekillerimize ve Genel Başkan yardımcımıza her işimizde önümüzü açtıkları ve Konya'mıza hizmet noktasında gece gündüz demeden gayret gösterdikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Fahrettin Koca'nın bu dönem Konya'mız için yaptıkları katkıları saymakla bitiremeyiz. Her iki Bakanımıza da ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ve tabi ki bu sunduğum hizmetlerin üretilmesinde büyük emek ve katkıları olan meclis üyelerimize, Başkan Yardımcılarıma, Müdürlerime ve tüm ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun varolun hizmetleriniz daim olsun. AK Parti belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir. Ak Parti belediyeciliği gönül belediyeciliğidir. Biz her zaman olduğu gibi bundan sonra da aynı şevkle hizmet etmeye ve gönüllere girmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyor ve tüm hazırunu Allah'a emanet ediyorum"

BAŞKAN ALTAY, " HEPİMİZ KONYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Konuşmasında hep birlikte Konya için çalışıldığını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; "Bugün Selçuklu Belediye Başkanımızın üç yıl boyunca ilçemize kazandırdığı hizmetleri dinlemek için burada bulunmaktayız. Ahmet Başkanımız bu çalışmaları anlatırken de yaparken de yorulmadı, emeğine sağlık. Tekrar tüm Selçuklu adına teşekkür ediyorum, Allah sizlerden razı olsun. Konya modeli belediyecilik diye ifade ettiğimiz son dönemde özellikle birlik beraberlik vurgusu yaptığımız bir dönem yaşıyoruz. Merkez ilçe belediye başkanlarımız, genel başkan yardımcımız, ilçe teşkilatlarımız ile hep birlikte Konya'mızı yeniden ihya ve inşa için çalışıyoruz. Bu aslında geçmişte yapılan çalışmaların üzerine yeni bir şeyler koymak anlayışıdır. Bugüne kadar Konya'mız için kim hizmet ettiyse başta belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz olmak üzere ben tekrar teşekkür ediyorum. Ortaya çıkan başarı bugüne kadar olanların üzerine bizim ilave ettiklerimizden kaynaklıdır. Bugün alt yapıdan üs yapıya kadar, kültür sanattan yeşil alanlara kadar bir çok konuda çok önemli işler dinledik. Bunların sadece bir kaçı bir dönemde yapılabilecek işler ve hepsini biz pandeminin zorlukları içerisinde hayatımıza kattığı yeni zorluklarla başardık. Tüm bunlara rağmen ne kadar başarılı bir 3 yıl geçtiğini de hepimiz şahitlik etmiş olduk. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah dönemin sonuna geldiğimizde başta verdiğimiz sözleri yapmış olduğumuz başarılı bir dönem geçirmiş olacağız." dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ANGI;" AHMET BAŞKANIMIZA HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Selçuklu Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Selçuklu Belediye Başkanımızın ekibi ile beraber 3 yıllık ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı, Ahmet Başkanımızın şahsında tüm ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Huzurlu şehir, hoşgörü şehri Konya'mızı tüm ilçeleriyle, mahalleleriyle büyütmeye güçlendirmeye çalışan, yaşayan insanlarımızın hayatını daha da kolaylaştırmak için her alanda gencinden, emektarına, kadınından, erkeğine ve sporcusundan kültürel hayatımıza kadar dokunulmadık hiçbir şey bırakılmıyor. Şehrimizin en büyük ilçesi, hizmetlerin en güzeline layık. Kıymetli belediye başkanlarımız adeta birbirleri ile yarıştıkları bu hizmet kervanında herkese teşekkür ediyoruz. Bu şehri yönetenlere, bu şehirde yaşayanlara, bu şehir için ter dökenlere şükranlarımızı ifade etmek isteriz. Bugün burada bulunan muhtarlarımız olsun, basın mensuplarımız olsun hem şehrin yönetilmesinde, iyileştirilmesinde hem de bunun hem ülke içinde hem ülke dışındaki herkese ulaştırılmasında bir gayret var. Bu hoşgörü ikliminin o güzel birlikteliğin ve uyumun bereketine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Ülkemizde bu birlikteliğin güzelliğin yaşanması ve geleceğe dair Büyük Türkiye idealine ulaşmak bu ülkede yaşayan, bu ülkede siyaset yapan hepimizin görevi. Tekrardan bu çalışmalarda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımıza önümüzdeki faaliyet yıllarında da yine güzel hizmetler yapmasını niyaz ediyor, hepinize ayrı ayrı şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI USTA," BURADA BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ VAR"

Selçuklu'nun 2 bin 56 kilometre kare yüz ölçümüne sahip, 72 mahallesi bulunan ve 680 bini aşmış bir nüfusu ile büyük bir ilçe olduğunu ifade eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta" Aslında bir şehir mesafesinde bir ölçekten bahsediyoruz. Böylesine merkez ilçelerimizle birlikte dinlediğimiz 3 yıllık faaliyet raporları, hizmet raporları ile ilgili hep aynı şeyi hissettik. İnanılmaz bir başarı öyküsü, inanılmaz bir hizmet öyküsü var. İnanılmaz bir hizmet siyaseti ve eser siyaseti var. Bu vesile ile öncelikle Selçuklu Belediye Başkanımıza, başkanımızla birlikte tüm ekibine ve bu çalışmalarda desteğini her zaman ortaya koyan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Çevre Bakanımıza bizde hassaten özellikle teşekkür etmek istiyoruz. Emeğinize sağlık, yüreğinize sağlık. Bu programda şunu hissettik; çocuğundan yaşlısına, engellisinden ihtiyaç sahibine, kadına, çocuğa dair ne varsa, hizmet yapılması beklenen hangi nokta varsa her şeye dokunulmuş ve herkese hizmet götürmek için büyük bir çaba ve emek sarf edilmiş. Özellikle eğitim, kültür ve sanatsal alandaki yapmış olduğunuz çalışmalarla Selçuklu mirasını Konya üzerinden yürütme çabalarınız için özellikle bu konudaki çalışmalarınız için hassaten teşekkür etmek istiyorum." dedi.

  • Selçuklu
  • 3 yıl değerlendirme toplantısı
  • Selçuklunun yıldızı parlıyor
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'nun 'engellendik' iddialarına sert çıkış: 'Madem yaptırmadık 7 milyar dolar nerede'
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'nun 'engellendik' iddialarına sert çıkış: 'Madem yaptırmadık 7 milyar dolar nerede'

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'nun 'engellendik' iddialarına sert çıkış: 'Madem yaptırmadık 7 milyar dolar nerede'

İsrail ve Hamas heyetleri Katar'da! Aynı otelde kalıp ateşkesi görüşecekler
İsrail ve Hamas heyetleri Katar'da! Aynı otelde kalıp ateşkesi görüşecekler

İsrail ve Hamas heyetleri Katar'da! Aynı otelde kalıp ateşkesi görüşecekler

'Şüpheli' sıfatıyla çağırıldı! Canan Kaftancıoğlu 'para sayma' soruşturmasında ifade verecek
'Şüpheli' sıfatıyla çağırıldı! Canan Kaftancıoğlu 'para sayma' soruşturmasında ifade verecek

'Şüpheli' sıfatıyla çağırıldı! Canan Kaftancıoğlu 'para sayma' soruşturmasında ifade verecek