• $7,9701
  • €9,4633
  • 487.203
  • 1190.63
Haber hattı
0530 708 54 54
Haber hattı
0530 708 54 54
28 Temmuz 2020 Salı 00:46 | Son Güncelleme:

Prof. Dr. Nazan Koluman: Rengi koyu olan kurbanlık tercih edin

Prof. Dr. Nazan Koluman: Rengi koyu olan kurbanlık tercih edin

Koyu renk dokusuna sahip olan koyun ve keçilerin, açık renklilere kıyasla et kalitesinin daha iyi olduğunu belirten Prof. Dr. Nazan Koluman, “Koyu renkli kurbanlıkları tercih edin” dedi.

Güneşi daha etkili alan koyu renkli hayvanların etinin ‘mermerimsi’ olarak tabir edilen yağ dağılımına sahip olan Koluman, “Bu da etin lezzetini doğrudan etkiliyor” dedi. 

Araba fiyatına kurbanlıklar birbirleriyle yarışıyor

<p>İstanbul'da Esenyurt'tan bir mobil uygulama üzerinden taksi çağıran kadın müşteri araca bindikten

Taksiciden müşteriye: Seni gebertirim kadın

Türkiye'nin yeni nesil yerli silahları

Tarihi dizi ve filmler kılıç satışlarını yüzde 500 artırdı

Arslantepe, UNESCO Dünya Mirası Listesi için gün sayıyor