• $32,3548
  • 35,1145
  • 2309.48
  • 9079.97
13 Eylül 2018 Perşembe 01:55 | Son Güncelleme:

iPhone XS, XS Plus iPhone XR özellikleri fiyatı yeni iPhone ne zaman çıkacak? iPhone XS fiyatı

iPhone XS, XS Plus iPhone XR özellikleri fiyatı yeni iPhone ne zaman çıkacak" iPhone XS fiyatı

Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone serisi telefonlarının tanıtımı bu akşam yapılıyor. Bu tanıtımla birlikte iPhone XS, XS Plus ve iPhone XR'ın fiyatı ve özelikleri belli olacak. Ancak iPhone XS, XS Plus ve XR’ın özelliklerine dair detaylar belli oldu. Apple, Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak olan etkinlikte üç yeni iPhone modeli tanıtacak. Apple kaynaklı sitelerdeki bilgilere göre, yeni tanıtılacak cihazların isimleri kesin olarak 5,8 inç OLED ekranlı model iPhone XS, 6,5 inç OLED ekranlı model iPhone XS Max ve 6,1 inç LCD ekranlı model ise iPhone XR olacak. Cihazların 14 Eylül’de ön siparişe açılması, 21 veya 29 Eylül’de ise satışa çıkması bekleniyor. iPhone XR, üç telefon arasında en ucuzu olacak. Yaklaşık 600 – 700 dolar civarında fiyat etiketi taşıması bekleniyor.

iPhone XS, XS Plus ve iPhone XR fiyatı nedir özellikleri neler? Yeni iPhone tanıtımı sonrası iPhone XS, XS Plus ve XR fiyatları teknolojiyi yakından takip edenler için merakla araştırılır oldu. İşte, yeni iPhone fiyatı ve özellikleri. 6.1 inç boyutunda LCD ekrana sahip olacak olan yeni model, analizci Ming-Chi Kuo’a göre inç başına 320-330 piksellik görüntü işleyecek. XS’de ise bu oran 458ppi veya daha fazla. iPhone 9’un sızdırılan şemalarına göre 147.12x71.5x mm boyutlara sahip olması bekleniyor. 3D Touch özelliğine sahip olması beklenmiyor. En önemli yeni üç iPhone modelinin isimlerinin iPhone XS, XS Max ve Xr olacağı da kesinleşti. Yazılımcı Steve Troughton-Smith'in Twitter'dan paylaştığı iki XML dosyası, modellerin çeşit, renk ve boyutlarıyla ilgili sırları açığa çıkarıyor. Apple, daha önce kendi haber sitesi 9to5Mac.com'da yanlışlıkla yayımladığı bir fotoğrafla yeni modelin adının iPhone XS olduğunu ifşa etmişti.

ÖZELLİKLER NELER?

ABD merkezli teknoloji devi Apple bugün TSİ 20:00'de düzenlenecek dev lansmanla başta üç yeni iPhone modeli olmak üzere şirketin yeni ürünlerini tanıtacak. Ancak büyük lansmandan saatler önce yeni ürünlerin detayları internete sızdı.

Bugün tüm gözler Apple'ın üzerinde olacak. Steve Jobs Theatre'da 3 yeni iPhone ile meraklılarının karşısına geçmesi beklenen firma, tanıtımı saat kaçta gerçekleştirecek.

Bilindiği üzere Apple, geçtiğimiz sene de lansmanını 12 Eylül'de yapmıştı. TSİ 20:00'de başlayan organizasyonda iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X tanıtılmıştı. Firma bu yıl iPhone Xs, iPhone Xs Plus (ya da Xs Max) ve iPhone Xr'ı (ya da iPhone 9) tanıtmayı hedefliyor. Peki yeni iPhone'lar Türkiye saati ile saat kaçta tanıtılacak?

12 Eylül'de yani bugün Steve Jobs Theatre'da gerçekleşecek organizasyon, Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak. Yeni iPhone modellerinin ön plana çıkacağı tanıtım, Apple'ın resmi YouTube sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Lansmanda yeni iPhone'lara ek olarak yeni iPad ve Apple Watch Series 4'ün de gün yüzüne çıkması bekleniyor.

ABD basının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiaya göre, yeni iPhone modellerinin isimleri ve fiyatları şu şekilde... 

iPhone Xs (Giriş Seviye Model): 799 dolar 

iPhone Xs Max (Giriş Seviye Model): 999 dolar 

LCD ekranlı model - Xc (Giriş Seviye Model): 699 dolar 

Teknoloji devi Apple, üç yeni iPhone tanıtacak.

9to5Mac’in haberine göre iPhone XS olarak isimlendirilen 5.8 ve 6.5 inç ekran boyutundaki modellerden ilk görüntü geldi.

Apple‘ın iPhone X Plus da dahil olmak üzere bu yıl üç yeni iphone modeli tanıtması bekleniyor. iPhone X Plus simgesi İOS 12‘nin son beta sürümünde Guilherme Rambo tarafından keşfedildi.

Söz konusu keşife bakılırsa cihaz şirketin TrueDepth kamera teknolojisini içermesi gereken uzun ve dar bir ekran sergiliyor.

9to5Mac'te yer alan iddiaya göre, Apple yeni modellerde 'Full Active LCD'ye yer verecek.

Bu da cihazların çerçevesinin yarıyarıya küçülerek 0.5 milimetreye ineceği anlamına geliyor

Henüz resmiyet kazanmayan iddiaya göre, Apple ekran boyutları 5.8 inç ila 6.5 inç arasında değişen, farklı renk seçenekleri ve tasarım sürprizleri bulunan iPhone X’ları için 800 dolardan 1000 dolara kadar çıkacak bir fiyat aralığı belirledi.

Geçtiğimiz haftalarda teknoloji devinin iPhone X ile ilgili aldığı radikal kararı sızdıran teknoloji uzmanları yeni modelde mavi ve turuncu renk seçeneğine de yer verileceğini belirtti.

iPhone

Apple tarafından tasarlanan ve üretilen multimedya ve internet özelliklerini destekleyen akıllı telefondur. İlk modeli 28 Haziran 2007'de tanıtılmıştır. iPhone'da dahili kamera, yazılı mesajlaşma ve görsel sesli mesajlar, taşınabilir medya çalar, Safari internet tarayıcısı, e-posta ve kablosuz internet özellikleri bulunmaktadır. Kullanıcı arayüzü çoklu dokunmatik ekrana uygun olarak fiziksel klavye yerine sanal klavye özelliği ile birlikte oluşturulmuştur. 3. parti yazılım desteği de bulunduran iPhone, 2008'in ortalarında faaliyete geçen App Store sayesinde 1.3 milyon'dan fazla Apple tarafından onaylanmış uygulamayı desteklemektedir.Bu uygulamalar App Store içinde yirmi farklı türe ayrılarak listelenmektedir. iPhone'nun sekiz farklı modeli bulunmaktadır. Sekiz modelin ilk beş modelinin 3,5" ekranı varken altıncı telefon olan iPhone 5'te ilk defa ekran boyutu değiştirilerek 4" yapılmıştır.

İlk model dokunmatik ekranlı iPhone, cep telefonu sektörü için devrim niteliğindeydi. iPhone 3G ve 3GS'in temelini iPhone oluşturur. Birinci nesil iPhone'nun kasası alüminyum-plastiktir. iPhone 3G'de ise arka kısım bir bütün halinde piyano siyahına boyanmıştır. 3GS'te gelen video çekme özelliği ve daha yüksek RAM kapasitesi bu telefonu öncüllerinden ayrı kılmıştır.

iPhone 4'te ise tamamen farklı kasa kullanılmıştır. Bu kasanın ön ve arka yüzü güçlendirilmiş camdan yapılmıştır; bunun yanı sıra daha yüksek RAM kapasitesi ve ön yüze kamera eklenmiştir. iPhone 4'ten sonraki model olan iPhone 4S, iPhone 4 ile aynı kasaya sahipken tek fark antenlerin yerlerin değiştirilmesidir. iPhone 4S, Apple tarafından özel olarak geliştirilen iSight kamera ile gelmiştir. Aynı zamanda çıktığı dönemde sadece 4S'te kullanılan sesli komut asistanı Siri telefona eklenmiştir. (Siri; iOS 6 ile Yeni iPad'de, 5. jenerasyon iPod Touch'ta ve iPhone 5'te kullanılmıştır.) iPhone 5, 4S hatlarını koruyarak yeni bir tasarımla gelmiştir. Bu tasarımın en büyük özelliği ekranın, 4S'e göre uzatılması ve kasa materyalinin değiştirilmesidir. iPhone 5'e yeni A6 işlemci gelmiştir ve bellek arttırılmıştır. iPhone 5S'e farklı renk seçenekleri eklenmiş, 64-bitlik Apple A7 işlemci, parmak izi okuyucu ve çift LED flaş kullanılmıştır. iPhone 5s yüksek performansıyla dikkat çekmiştir. iPhone 6 ise inceliği ve şık tasarımıyla dikkat çekmiştir. iPhone 6 A8 çipi ile çok hızlı bir sisteme sahiptir

APPLE'IN DOĞUŞU 

Apple'ın tarihi, her yönüyle tam bir ar-ge, yenilik ve başarı tarihi durumunda. Macintosh'dan Mac OS X'e, iPod'dan iPad'e kadar, Apple her zaman standartları belirleyen ve çıtayı yükselten bir şirket oldu.

Bir evin garajında hayatına başlayan, küresel bir şirket haline geldiğinde ise ekonomik olarak oldukça sıkıntı dönemler atlatan Apple, yenilikçi anlayışıyla geliştirdiği ürünlerle, dünyanın en büyük teknoloji şirketi olmayı başardı. 1996 yılında 816 milyon dolar zarar eden bir şirket olan ve kapanmanın eşiğinden dönen Apple, 2010 yılını 14 milyar dolarlık rekor bir kârla kapattı. Geri dönüşüyle birlikte, iflasın eşiğindeki bir şirketi dünyanın en büyük teknoloji şirketine dönüştüren Steve Jobs'un sağlık sorunları da şirketin en büyük korkularından birisi oldu. 2003 yılında pankreas kanseri teşhisi konulan Jobs, kanseri yenmesinin ardından bir sağlık sorunu daha yaşadı. Yaşadığı kilo kaybı, kanserin nüksettiği söylentilerine sebep olan Jobs, 2009 yılında 6 ay şirketten uzak kaldıktan sonra karaciğer nakliyle sağlığına kavuşarak Apple'ın başına döndü. Her konuda büyük bir gizlilik içinde hareket eden Apple'ın geleceğe dönük planlarından bahsetmek zor. Ancak yakın zamanda tüketici elektroniği şirketleriyle işbirliği yapması beklenen Apple'ın, iTunes erişimi sağlayan internet TV'ler sunması bekleniyor. Şirketin, App Store üzerinden yüklenebilecek uygulamalara destek verecek olan, Apple TV üzerinde çalıştığı da söylentiler arasında.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'