• $32,3812
  • 35,0375
  • 2326.34
  • 9093.02
4 Ocak 2019 Cuma 23:40 | Son Güncelleme:

Facebook Hesabınız Geçici Olarak Kilitlendi Çözümü Nedir 2019 Fb giriş

Facebook Hesabınız Geçici Olarak Kilitlendi Çözümü Nedir 2019 Fb giriş

Facebook hesabım kilitlendi nasıl açabilirim, Facebook hesabım çalındı nasıl geri alabilirim yardım gibi merak ettiğiniz bu hakkında bilgiler vereceğiz. Sosyal medya dediğimizde akla ilk gelenlerden bir tanesi de Facebook'tur. Facebook hesabım geçici olarak kitlendi nedeni nedir ? buna ne sebep oldu diye soran arkadaşlar doğru yerdesiniz. İşte Facebook ile ilgili herşey..

Facebook hesabım kilitlendi nasıl açabilirim, Facebook hesabım çalındı nasıl geri alabilirim yardım gibi merak ettiğiniz bu hakkında bilgiler vereceğiz. Sosyal medya dediğimizde akla ilk gelenlerden bir tanesi de Facebook'tur. Her geçen gün kitlesini büyüten ve geliştiren facebook'ta bazen güvenlik açıkları olmaktadır, bunları önlemek için ya hesabı geçici olarak kitliyor ya da kapatıyor. Facebook adresin geçici olarak kitlendi yazısını gördükten sonra neler yapacağınız tek tek sırayla anlatmış durumundayız.

Makalenin en sonunda Facebook Hesabınız Geçici Olarak Kilitlendi Çözümünü Videolu olarak anlattık.

İnternet ve teknoloji gündemimizin olmazsa olmazlarından durumuna geldi. Bundan sonra her işimizi masa başında hallediyoruz  hem de dostlarımızla bile internet başında görüşüyoruz , onlarla sanal ortamda sohbet ediyoruz. Bunu yapmanın en Kolay yollarından ortamında süre hatta bazı duruma, Güvenlik nedeniyle hesabınız geçici olarak kilitlendi çözümü ve sebebi nedir.

Peki bir gün baktınız ki Facebook hesabınız çalışmış, ne yaparsınız? Hemen paniğe kapılmayın. Eğer ki karşınıza  “Hesabınız geçici olarak kilitlendi” ifadesi çıkarsa şu yolları izleyin:

Facebook sizden cep telefonu numaranızı isteyecek. Bunu girdikten sonra telefonunuza bir doğrulama kodu gelecek. Doğrulama kodunu girdikten sonra yeniden Facebook hesabınıza ulaşabilirsiniz. Eğer bu da olmuyorsa sizi ispatlayacak kimlik, ehliyet belgesi, pasaport veya evlilik cüzdanı gibi belgelerin fotoğrafını çekip facebookta sisteme yüklerseniz hesabınız muhtemelen birkaç gün içinde açılacaktır.

Çok fazla sayıda mesaj ya da arkadaşlık isteği sebebiyle hesabınız spam olarak algılanmış ve kapatılmış olabilir. Ya bir hafta bekler ya da Facebook yetkilileri ile bağlantı kurarak durumu düzeltebilirsiniz.

Facebook kullanıcılarının karşılaşmış olduğu “Hesabın geçiçi olarak kilitlendi” hatasını nasıl gidereceğinizi anlatalım. Önce hatayla alakalı birkaç bilgi verelim. Hatanın birden çok nedeni olabilir.

Şifrenizle alakalı birçok deneme yapıldığı zaman , zararlı yazılımlar bulaştığı zaman , farklı cihazlardan veya farklı ip’lerden giriş yaptığınız zaman bu tarz sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Virüs durumunda , “Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi Ne yazık ki, bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir. Endişelenmeyin. Virüslü dosyaları bulup kaldırmanıza yardımcı olacağız.” mesajıyla karşılaşabilirsiniz.

 
Virüs bulaşma sorunlarında ve hatalarında Facebook tarafından önerilen antivirüs programını indirip tarama yaparak hesabınızı tekrar açabilirsiniz.

1. YÖNTEM
Genellikle Security Essentials ve Mcaffe antivirüs programları önerilmektedir. İndir ve taramayı başlat’a tıklayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

2. YÖNTEM
Facebook ile iletişime geçerek aldığınız hatayı bildirebilirsiniz. Hatayı bildirmek için Tıklayın

Açılan ekranda iletişim kurmak istediğiniz adresinizi , yaşadığınız sorunu detaylı olarak anlatın.

Son olarak Dosya ekle menüsünün kullanarak hatanın ekran görüntüsünü paylaşmanız durumunda 24 saat içinde geri dönüş sağlanacaktır. Giriş sorunlarını bildirdikten sonra son olarak tarayıcı temizliği yapabilirsiniz.

3. YÖNTEM
Tarayıcınızda oluşan sorunlardan dolayı bu uyarıyla karşılaşıyor olabilirsiniz. Aşağıdaki işlemleri yaparak Mozilla, Chrome ve İnternet explorer tarayıcıları sıfırlayabilirsiniz.

Tarayıcı araç çubuğunda Chrome menüsünü chrome ayarlar  tıklayın.

Ayarlar‘ı seçin.
Gelişmiş ayarları göster‘i tıklayın ve “Tarayıcı ayarlarını sıfırlama” bölümünü bulun.
Tarayıcı ayarlarını sıfırla‘yı tıklayın.
Görüntülenen iletişim kutusunda Sıfırla‘yı tıklayın. Not: “Mevcut ayarlarınızı bildirerek Google Chrome’u daha iyi hale getirmemize yardımcı olun” onay kutusu seçildiğinde, Chrome ayarlarınız anonim olarak Google’a gönderilir. Bu ayarları bildirmeniz trendleri analiz etmemize ve gelecekte istenmeyen ayar değişikliklerini önleyecek çalışmalar yapabilmemize olanak sağlar.
firefox sıfırlama

Başlat butonuna tıklayın. Arama kısmına  firefox.exe -safe-mode yazın.

Firefox tarayıcısını sıfırla seçeneğine tıklayarak Mozilla ayarlarını sıfırlayabilirsiniz.

İnternet tarayıcısını açıp sağ üst köşede yer alan ayarlar butonuna tıklayıp, “İnternet Seçenekleri” giriş yapalım.

Daha sonra gelişmiş’e tıklayın. Gelişmiş sekmesinde Sıfırla seçeneği ile Internet Explorer’ı sıfırlayabilirsiniz.

Facebook son süre iyice hesap kilitlemeye başladı. “Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi.” ibaresiyle karşılaşan hergün yüzlerce şahıs oluyor. Peki geçici olarak kilitlenen hesabımızı nasıl yeniden kullanıma açabiliriz.  Genellikle Facebook bizden bir cep telefonu numarası ister ve o bölgeye doğruluğunu sağlama kodu yollar. doğruluğunu sağlama kodunu girdiktra hesaplarınız açılır.

Yüksek miktarda mesaj, hakaret sahibi olan söylem yada aşırı derece arkadaş isteği göndermiş olduğunuzdan eylemleriniz spam olarak algılanmış ve hesaplarınız geçici bir müddet liğine durdurulmuştur. Ya kimlik bilgilerinizi teyid edip açtırınız yada aşağı yukarı 1 hafta bekleyiniz. Facebook yetkilileri ile iletişime geçip hakkınızda yanlış bişi yapıldıysa bilgilendirme yapabilirsiniz.

Facebook Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi Çözümü Videolu Anlatım

 

Bu işlemleri yaptıktan sonra hesap kilitlenme sorununuzu giderebilirsiniz.

 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı