• $32,3311
  • 35,062
  • 2282.76
  • 8975.4
17 Ocak 2022 Pazartesi 09:21 | Son Güncelleme:

Dilara Yıldız cinayetiyle ilgili savcılıktan yeni hamle! Telefon kayıtları incelenecek

Dilara Yıldız cinayetiyle ilgili savcılıktan yeni hamle! Telefon kayıtları incelenecek

İstanbul'da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından silahla katledilen avukat Dilara Yıldız cinayetiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, meydana gelen cinayeti tüm detaylarıyla aydınlatmak için harekete geçti. Savcılık, maktul Dilara Yıldız ve genç kadını katleden eski nişanlısı Oktay Dönmez'in telefon kayıtlarının incelenmesi için İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne talepte bulundu.

İstanbul'da eski nişanlısı Oktay Dönmez'in silahla katlettiği avukat Dilara Yıldız cinayeti soruşturmasında iki ismin cep telefonu kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

İNCELENECEK

Dönmez'in cinayet öncesinde genç avukata tehdit dolu mesajlar attığı ve mesajlardan birinde, "Elime düştüğün ilk fırsatta kendi kanınla sana duş aldıracağım." diye yazmıştı.

Babası eski nişanlısı tarafından katledilen Dilara'yı kelepçeyle uğurladı

HAKİMLİKTEN ÖNEMLİ KARAR

İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın kayıtların incelenmesi yönündeki talebini kabul etti. Korkunç cinayeti aydınlatmak için araştırmalarına devam eden savcılık, telefon kayıtlarıyla ilgili gelecek olan bilirkişi raporunu bekliyor.

Olay, 10 Ocak tarihinde İstanbul Tuzla'da meydana geldi. 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, kendisini saplantı haline getirerek ölüm tehditleri eden kendisiyle aynı yaştaki eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından katledildi.

Eski nişanlısı tarafından katledilmişti! Avukat Dilara'nın anneannesine tehdit mesajlarını anlattığı ortaya çıktı

10 GÜN BOYUNCA BEKLEMİŞ

Bir restoranda meydana gelen olayın öncesinde iddiaya göre Oktay Dönmez, duruşmaları nedeniyle bir süredir şehir dışında olan Avukat Dilara Yıldız'ın Tuzla'da bulunan evinde 10 gün boyunca gelmesini bekledi. Dönmez, eski nişanlısı eve geldiğinde silah zoruyla alıkoyarak darp etti. Daha önceden hazırladığı senetleri Yıldız'ın imzalamasını ve ona ait olan otomobili kendi üzerine geçirmesi için baskı yaptı.

Eski nişanlısının öldürdüğü Avukat Dilara Yıldız'ın kız kardeşi canlı yayında isyan etti: Güvenliği uyardık ama...

POLİS GELDİ, TETİĞİ ÇEKTİ

Oktay Dönmez tarafından zorla alıkonularak polis merkezinin yanında bulunan restorana getirilen avukat Dilara Yıldız burada bir süre katiliyle birlikte oturdu.

Lavoboya giderken dahi genç kadının yanından ayrılmayan katil Oktay Dönmez restorana gelen polis ekiplerini görünce panik yaparak ayağa kalktı. Dilara Yıldız'a 5 el ateş eden Dönmez, olay yerinde polis ekipleri tarafından yakalanırken, Dilara Yıldız hayatını kaybetti.

Genç avukatın ölümüyle ilgili korkunç ayrıntı: Deli taklidi yapıyor

TEHDİTLERİNDE ÖLÜMÜ İMA ETMİŞ

Korkunç cinayetin ardından Oktay Dönmez'in, Avukat Dilara Yıldız'a sosyal medya ve whatsapp üzerinden mesajlar attığı belirlendi. Kan donduran mesajlarda, Dönmez'in Yıldız'ı öldüreceğini planladığını ve kendisine 'Elime düştüğün ilk fırsatta kendi kanınla sana duş aldıracağım. Blöf değil icraatın da alasıdır. Bana dua edeceksin. Son kez anneni aratacağım. Sadece düştüğünde kucağıma. Sonrada zaten mermerin yazılacak, vasiyetini hazırla. Şimdiden biletin kesildi çoktan. Çok zamanın yok bu hayatta' dediği öğrenildi.

Genç avukatın feci sonu! Katilin gönderdiği mesajlar kan dondurdu

Mesajları sosyal medya hesabında paylaşan Yıldız, 'Özür dileyerek paylaşmak ve buradan cevap vermek istiyorum.. Öncelikle bu yabancı kaynaklı numaradan yazınca şikayet etsem de bulunamam sanıyorsun, rahatsın ama nasıl bulunduğunu sana yaşatarak öğreteceğim' dediği görüldü.

SAVCILIKTAN YENİ HAMLE

Tüm bu olayların ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında savcılık, meydana gelen cinayeti tüm detaylarıyla aydınlatmak için harekete geçti. Savcılık, maktul Dilara Yıldız ve genç kadını katleden eski nişanlısı Oktay Dönmez'in telefon kayıtlarının incelenmesi için İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne talepte bulundu.

TELEFON KAYITLARI İNCELENECEK

Bu kapsamda İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği savcılığın talebini değerlendirdi. Hakimlik, savcılığın telefon kayıtlarının incelenmesi talebini inceleyerek kabul etme kararı aldı. Hakimliğin talebi kabul etmesinin ardından Dilara Yıldız ve Oktay Dönmez'in telefon kayıtlarının incelenmesi için bilirkişiye gönderilecek. Soruşturmayı yürüten savcılık, bilirkişi raporunun gelmesini bekliyor.

  • Oktay Dönmez
  • Avukat Dilara Yıldız cinayeti
  • Avukat Dilara Yıldız son dakika
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak