• $32,3958
  • 35,1019
  • 2326.94
  • 9089.3
17 Ağustos 2021 Salı 18:06 | Son Güncelleme:

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! İşte 16 Ağustos tarihli kazandıran numaralar

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! İşte 16 Ağustos tarihli kazandıran numaralar

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 16 Ağustos sonuçları, Milli Piyango Tv'nin YouTube hesabı üzerinden açıklandı. Kurumun resmi internet sayfası üzerinden de kazandıran numaraları paylaşılan Çılgın Sayısal Loto çekiliş öncesi beklenen ikramiye tutarı merak konusu oldu. Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaralar açıklanmasıyla birlikte bilet sorgulama ekranı erişime açıldı. İşte 16 Ağustos 2021 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı...

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları günün kazandıran numaraları açıklandı. 16 Ağustos tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşti. Noter huzurunda düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra bilet sorgulamaları Milli Piyango resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İşte günün çekiliş sonuçları ve kazandıran numaraları...

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI - 16 AĞUSTOS 2021

16 Ağustos Pazartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'da açıklandı. İşte çekilişte kazandıran numaralar...

16 Ağustos 2021 Çılgın Sayısal Loto Çekiliş sonuçları: 29-44-45-67-84-86-5 kazandıran numaralar olarak açıklandı. 6, 5+1 ve 5 bilen çıkmadı, 198.143.186,78 TL büyük ikramiye devretti.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - BİLET SORGULAMA EKRANI

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Sayısal Loto'nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Milli Piyango Genel İdaresi tarafından oynatılan sayısal loto oyunları Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile Sisal Şans İnteraktif Hizmetler ve Şans Oyunları Yatırımları AŞ arasındaki sözleşme kapsamında, yüklenici firma tarafından işler, 1 Ağustos itibarıyla devredildi.

Devrin ardından şans oyunlarının işleyişine yönelik tüm çalışmaları izleme ve denetleme yetkisi MPİ'de olacak.

Milli Piyango lisansı 2017'de 49 yıllığına TVF'ye devredilmişti. Bu modelle Milli Piyango lisansı Fon'da kalmaya devam edecek.

Yüklenici firmayla 10 yıllık sözleşme imzalanırken, süre sonunda kamuya en yüksek fayda sağlayacak şekilde model tekrar değerlendirilecek.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, bir müşterek havuz oyunudur. Bu oyunda, her oyuncunun oynadığı oyun başına yaptığı ödeme karşılığında merkezi bilgisayar sistemine bir veya daha fazla numara kombinasyonu kaydedilir. Kaydedilen kombinasyonlar, kazanan kombinasyonu belirleyen bir çekilişe katılır. Kazananlar, 3'üncü madde hükümlerine göre belirlenir.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın sayısal loto oyununda bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Tek kolon ücreti 3 TL'dir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

SEN SEÇ

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto'nun sizler için geliştirdiği bir seçenektir. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

SİSTEM OYUNU NEDİR?

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6'dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

  • Çılgın Sayısal Loto
  • Çılgın Sayısal Loto çekilişi 16 Ağustos sonuçları
  • Çılgın Sayısal Loto sonuçları
  • Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama işlemi
  • milli piyango tv canlı
  • milli piyango çekilişi
  • büyük ikramiye
  • kazanan
  • çekilişte kazanan numaralar
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi