Zayıflamak isteyenler tüketiyor! Faydalarında yok yok!
Muşmula Türkiye’de genellikle Karadeniz bölgesinde üretiliyor. Karadeniz bölgesinde yaygın olarak tüketilen muşmula meyvesi yaz aylarının sonuna doğru çıkar. Muşmulanın hasadı ekim sonu kasın başı gibi başlar ve birkaç ay sürerek kışa kadar devam eder. Toplandıktan sonra tercihe göre kurutulup kışın kurusu da tüketilebilir. Özellikle Karadeniz bölgesinde muşmula meyvesinden muşmula marmelatı da yapılmaktadır. Muşmula meyvesi dışında, muşmulanın yaprakları kaynatılarak da yağ yakımını sağlayan çay demlenebilir. İşte, muşmulanın faydaları…
16 Eylül 2019 Pazartesi 13:46
2 / 13
Vücut sağlığına önemli katkılarda bulunan muşmula, oldukça zengin bir içeriğe sahiptir.
PopülerGaleriler
Cezvede kaynatanlar dikkat: Süt taşması önleniyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
Gömlekteki lekeleri temizlemenin basit yolu! Meğer bu kadar kolaymış
Herkes araştırıyordu: Bu kadar basitmiş! İşte ev yapımı şekersiz limonata tarifi
En ÇokOkunanlar
Belli oldu: O haşereler bu yüzden eve geliyor! Banyo ve hamam böceklerinden kurtulmanın yolu
E vitamini deposu zekayı 10'a katlıyor! Amerika'da çok popüler
Fareleri kaçıran kokulu bitkiler! Bitkinin kokusu da tek dalı da yetiyor