Uzmanlardan şaşırtan öneri: O balıkları kılçıklarıyla yemek şifa
D vitamininden kalsiyuma kadar zengin olan balık, hastalıklara karşı vücut direncini artırıyor. Özellikle bazı balıkların kılçıklarıyla tüketilmesi gerektiğini söyleyen uzmanlar, balığın faydalarını anlattı.
2 Eylül 2020 Çarşamba 10:47
2 / 15
"Balık eti yüzde 15-25 değerleri arasında protein içerir. Bu proteinler, vücuttaki dokuların korunması ve gelişmesi için gerekli olan bütün esansiyel aminoasitleri içerirler.
PopülerGaleriler
Gömlekteki lekeleri temizlemenin basit yolu! Meğer bu kadar kolaymış
Herkes araştırıyordu: Bu kadar basitmiş! İşte ev yapımı şekersiz limonata tarifi
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
En ÇokOkunanlar
Kahvenin en sağlıklı formu! Doğal tatlandırıcı kullanın, suyla tüketin
Midede ülser bağırsakta parazit bırakmıyor! Dağda yetişen ot, tansiyonu düşürüyor
Çocuklar için en zararsız kahvaltılık tarif! Şekersiz pankek