Turşu kış hazırlıklarının başında geliyor. Turşu yapımının püf noktası ise kullanılan sebze veya meyvelerin taze olmasıdır. Turşu yapılırken bilinmeyen püf noktaları sizler için derledik.
28 Ağustos 2020 Cuma 17:31
2 / 12
İçme suyu ile hazırlayın. Eğer içme suyu kullanmak istemiyorsanız, kullanacağınız suyu mutlaka kaynatın.
PopülerGaleriler
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
Cezvede kaynatanlar dikkat: Süt taşması önleniyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi: Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor!
Sırrı ortaya çıktı: Karınca ve örümcek varsa dikkat! İşte o haşerelerden kurtulmanın basit yolu
Doğuştan neşeli ve samimi 3 burç! Hayatları pozitiflik üzerine kurulu