Turşu kış hazırlıklarının başında geliyor. Turşu yapımının püf noktası ise kullanılan sebze veya meyvelerin taze olmasıdır. Turşu yapılırken bilinmeyen püf noktaları sizler için derledik.
28 Ağustos 2020 Cuma 17:31
1 / 12
Turşu yapımında asla ezik meyve sebzeler kullanmayın. Ezik ya da çürümeye yaklaşmış besinler zararlı bakteri ürettiği gibi yararlı bakterileri de engeller.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
Orjinal Karaköy poğaçası tarifi! Kokusu adres değiştiriyor, içi yumuşacık
7 bin yıllık doğal ilacı Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı! Bağırsak parazitinden çaydanlık kirecine...
Sirke gibi keskin hafızanın sırrı 8 besin! Alzaymır'ı ilaçsız iyileştiriyor, beyni güçlendiriyor