Besin zehirlenmelerinin en önemli sebebi mutfakta doğru bilinen yanlışlardır. Özellikle et tüketimi ve süt ürünlerinin tüketiminde yapılan yanlışlar zehirlenmeye sebep olabiliyor. İşte mutfakta zehirlenmeye sebep olan hatalar…
21 Mayıs 2020 Perşembe 17:48
1 / 18
Son kullanma tarihi geçmiş gıdaları, oda sıcaklığında bekletilen yiyecekleri ve pişmiş halde üç-dört gün bekletilen yemekleri kesinlikle tüketmeyin.
PopülerGaleriler
İbn-i Sina asırlar önce önerdi: Saç beyazlaması olanlar dikkat! İşte doğal çözüm…
Canan Karatay uyardı! Mutfakta sakın bu hataları yapmayın...
Ayakkabı kokusu yok oluyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi: Hangi tarak şeklini seçersin? Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor
Hafıza ve mide ağrısı olanlar dikkat! Tek baharat çözüm oluyor
Genç kalmak isteyenler dikkat! İşte yaşlanma karşıtı 2 besin