Koronavirüs sürecinde kefir tüketmek için 3 önemli neden
Kefir, koronavirüs sürecinde tüketimi artan besinler arasında yer aldı. Peki, kefir neye iyi geliyor? Kefirin faydaları nelerdir? İşte koronavirüs sürecinde kefir tüketmek için 3 önemli neden...
5 Ağustos 2020 Çarşamba 13:45
1 / 14
Bağışıklık sisteminden zekâya ve kemik gelişimine kadar kefirin faydalarını saymakla bitmiyor. Koronavirüs sürecinde özellikle kefir tüketmenin önemini vurgulayan uzmanlar, hazır kefir tüketmek yerine evde yapmanın çok daha faydalı olduğunu vurguladı.
PopülerGaleriler
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
En ÇokOkunanlar
Zayıflamak için en eski numara! Zayıflatan 3 sabah içeceği
Kozalak benzeri o ot kan şekerini dengeliyor! Diyabetliler için tarçın kadar etkili
Düşük kalori, 20 kat fazla antioksidan içeriyor! Kambersiz düğün yoğurtsuz bu ot olmuyor, Canan Karatay tavsiyesi