Kavurma, Kurban Bayramı'nın vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Peki, en iyi kavurma nasıl yapılır? Sizler için kavurmanın püf noktalarını hazırladık.
31 Temmuz 2020 Cuma 10:28
2 / 7
Kavurmanın en önemli püf noktası kavurmaya kesinlikle su katmamaktır.
PopülerGaleriler
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
Cezvede kaynatanlar dikkat: Süt taşması önleniyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
En ÇokOkunanlar
Doğuştan güvenilir 3 burç! Bu kişiler asla ihanet etmez
Kişilik testi: Güvenilir misin lider mi? Boyun şeklini seç, sonucu öğren!
Sebebi buymuş: Kırkayak ve hamam böcekleri bu yüzden geliyor! O haşerelerden kurtulmanın yolu