Kalbi ve karaciğeri yormayan et pişirme yöntemleri
Kurban Bayramı'nda et yemeklerine olan ilgi de artıyor. Bayramda karaciğeri ve kalbi yormamak adına, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, et pişirme yöntemlerini anlattı. İşte kalp ve karaciğere uygun et pişirme yöntemleri...
27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:58
2 / 14
"Kurban bayramının geleneksel yemeği haline gelen kavurmanın içine tereyağı veya kuyruk, iç yağı eklemeden, kendi suyunda, kısık ateşte pişirme yapılmalıdır.
PopülerGaleriler
Cezvede kaynatanlar dikkat: Süt taşması önleniyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
Gömlekteki lekeleri temizlemenin basit yolu! Meğer bu kadar kolaymış
Herkes araştırıyordu: Bu kadar basitmiş! İşte ev yapımı şekersiz limonata tarifi
En ÇokOkunanlar
O sebzeyi toz haline getirin! Hem ağrı kesici, hem siğil yok edici! İbn-i Sina'nın diş ağrısı ilacı
Yazın o içeceklere dikkat! Reflüyü tetikliyor
Kişilik testi: Resimde ne görüyorsun? Ne kadar zekisin ortaya çıkıyor...