Kalbi ve karaciğeri yormayan et pişirme yöntemleri
Kurban Bayramı'nda et yemeklerine olan ilgi de artıyor. Bayramda karaciğeri ve kalbi yormamak adına, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, et pişirme yöntemlerini anlattı. İşte kalp ve karaciğere uygun et pişirme yöntemleri...
27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:58
1 / 14
Bayrama hazırlık yapanlar et pişirme yöntemlerini araştırıyor. İHA'ya açıklamalarda bulunan Uzm. Diyetisyen Eray Albayrak, karaciğeri ve kalbi yormamak adına, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemli olduğunu vurguladı. Albayrak kalp ve karaciğere uygun pişirme yöntemlerini şöyle sıraladı:
PopülerGaleriler
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
En ÇokOkunanlar
Donmuş tavuğu sıcak su ile çözmeyin! Eğer böyle çözerseniz…