Kalbi ve karaciğeri yormayan et pişirme yöntemleri
Kurban Bayramı'nda et yemeklerine olan ilgi de artıyor. Bayramda karaciğeri ve kalbi yormamak adına, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, et pişirme yöntemlerini anlattı. İşte kalp ve karaciğere uygun et pişirme yöntemleri...
27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:58
1 / 14
Bayrama hazırlık yapanlar et pişirme yöntemlerini araştırıyor. İHA'ya açıklamalarda bulunan Uzm. Diyetisyen Eray Albayrak, karaciğeri ve kalbi yormamak adına, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemli olduğunu vurguladı. Albayrak kalp ve karaciğere uygun pişirme yöntemlerini şöyle sıraladı:
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
Orjinal Karaköy poğaçası tarifi! Kokusu adres değiştiriyor, içi yumuşacık
7 bin yıllık doğal ilacı Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı! Bağırsak parazitinden çaydanlık kirecine...
Sirke gibi keskin hafızanın sırrı 8 besin! Alzaymır'ı ilaçsız iyileştiriyor, beyni güçlendiriyor