Kurban Bayramı'na günler kala hazırlıklar başladı. Bu süreçte et pişirme ile alakalı uyarıda bulunan uzmanlar, gıda zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyardı. Zehirlenmelerde belirtiler haberimizde.
24 Temmuz 2020 Cuma 10:56
1 / 9
Koronavirüs riskinin devam etmesi Kurban Bayramı hazırlıklarında tedirginliğe yol açtı. Hem kesim yerlerinde hem de et konusunda şüpheye düşen vatandaşlar hijyen konusunda önlemlerini aldı.
PopülerGaleriler
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
En ÇokOkunanlar
Arpacığı 15 dakikada geçiren 3 yöntem! Birkaç dilim kesin ve göze uygulayın
Bağırsak yollarını dümdüz yapıyor! Kabızlık düğümünü çözüyor, işte o ot
40 yıllık tatlıcıların puding tarifi! Kesmiyor, akışkan püf noktası sürekli karıştırmak