En çok yapılan o hata zehirliyor! Önce donduruyoruz sonra...
Gıdaların dondurulması, çözdürülmesi ve muhafaza edilmesi konusunda yapılan birçok hata gıda zehirlenmelerine neden oluyor. Bu durumun bağışıklığı düşürdüğüne dikkat çeken uzmanlar, gıda zehirlenmelerinde yapılan hataları anlattı. İşte gıdaların dondurulması ve tüketilmesinde doğru bilinen yanlışlar...
20 Haziran 2020 Cumartesi 14:42
1 / 11
Günlük hayatta yapılan birçok hata gıda zehirlenmelere sebep olabiliyor. Yaz döneminde daha da artan bu sağlık probleminin vücut bağışıklığını düşürdüğünü söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Gizem Köse, özellikle gıdaların yanlış şekilde çözdürülmesine dikkat çekti.
PopülerGaleriler
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
Püf noktası ortaya çıktı: Maden suyu seçerken buna dikkat edin! Faydaları saymakla bitmiyor…
En ÇokOkunanlar
Haftanın en zor günü olabilir! 19 Nisan 2024 burç yorumları! Ay Satürn karşıtlığı var
Kişilik testi: Başparmak duruş şeklin nasıl? Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor
Sırrı ortaya çıktı: O haşereler bu yüzden eve geliyor! İşte hamam böceklerinden kurtulmanın yolu