Geleneksel Türk mutfağının olmazsa olmazları arasında yer alan baklava, ramazanda en çok tüketilen tatlılar arasında yer alıyor. Peki, baklavanın püf noktası nedir? İyi baklava nasıl yapılır? İşte bülbül yuvasından fıstık ezmesine kadar Gaziantep'in ünlü tatlıları ve püf noktaları…
15 Mayıs 2020 Cuma 11:54
2 / 7
Babadan oğula bir miras titizliği ile aktarılan tatlıların yapımında kullanılan malzemelerin seçimindeki titizlik, hazırlamada ve pişirmede gösterilen beceri, baklavanın hem geleneksel olmasını hem de en çok tercih edilen tatlı olmasını sağlamıştır.
PopülerGaleriler
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
Cezvede kaynatanlar dikkat: Süt taşması önleniyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi: Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor!
Sırrı ortaya çıktı: Karınca ve örümcek varsa dikkat! İşte o haşerelerden kurtulmanın basit yolu
Doğuştan neşeli ve samimi 3 burç! Hayatları pozitiflik üzerine kurulu