Geleneksel Türk mutfağının olmazsa olmazları arasında yer alan baklava, ramazanda en çok tüketilen tatlılar arasında yer alıyor. Peki, baklavanın püf noktası nedir? İyi baklava nasıl yapılır? İşte bülbül yuvasından fıstık ezmesine kadar Gaziantep'in ünlü tatlıları ve püf noktaları…
15 Mayıs 2020 Cuma 11:54
1 / 7
İyi baklava nasıl yapılır sorusu en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. İyi baklavanın püf noktası yufkanın inceliği, kullanılan yağ, ceviz, fıstık, unun kalitesi, fırın ve ustasında saklıdır.
PopülerGaleriler
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
Cezvede kaynatanlar dikkat: Süt taşması önleniyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi: Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor!
Sırrı ortaya çıktı: Karınca ve örümcek varsa dikkat! İşte o haşerelerden kurtulmanın basit yolu
Doğuştan neşeli ve samimi 3 burç! Hayatları pozitiflik üzerine kurulu