Geleneksel Türk mutfağının olmazsa olmazları arasında yer alan baklava, ramazanda en çok tüketilen tatlılar arasında yer alıyor. Peki, baklavanın püf noktası nedir? İyi baklava nasıl yapılır? İşte bülbül yuvasından fıstık ezmesine kadar Gaziantep'in ünlü tatlıları ve püf noktaları…
15 Mayıs 2020 Cuma 11:54
1 / 7
İyi baklava nasıl yapılır sorusu en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. İyi baklavanın püf noktası yufkanın inceliği, kullanılan yağ, ceviz, fıstık, unun kalitesi, fırın ve ustasında saklıdır.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
Orjinal Karaköy poğaçası tarifi! Kokusu adres değiştiriyor, içi yumuşacık
7 bin yıllık doğal ilacı Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı! Bağırsak parazitinden çaydanlık kirecine...
Sirke gibi keskin hafızanın sırrı 8 besin! Alzaymır'ı ilaçsız iyileştiriyor, beyni güçlendiriyor