Bazı gıdalar virüs açısından risk grubunda yer alıyor. Bu nedenle mutfakta veya alışverişlerde bu gıdalara temizliğinden pişirilmesine kadar ayrıca önem verilmesi gerekiyor. İşte çiğ tüketilen gıdaları temizleme yöntemleri…
9 Nisan 2020 Perşembe 14:10
2 / 12
Sağdıç, koronavirüsün dayanıklı bir virüs olmadığını ifade ederek, gıdalara temas etse bile virüsün pişirme sıcaklığında öldüğünü vurguladı.
PopülerGaleriler
Gömlekteki lekeleri temizlemenin basit yolu! Meğer bu kadar kolaymış
Herkes araştırıyordu: Bu kadar basitmiş! İşte ev yapımı şekersiz limonata tarifi
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
En ÇokOkunanlar
Kabardıkça kabaran Kıbrıs tatlısı tarifi! Şerbeti lezzetli keki ağızda dağılıyor
Duygusal çöküş nasıl önlenir?
Tam 70 farklı çeşidi var, şifa macunu olarak biliniyor! Sindirim dostu