Bazı gıdalar virüs açısından risk grubunda yer alıyor. Bu nedenle mutfakta veya alışverişlerde bu gıdalara temizliğinden pişirilmesine kadar ayrıca önem verilmesi gerekiyor. İşte çiğ tüketilen gıdaları temizleme yöntemleri…
9 Nisan 2020 Perşembe 14:10
1 / 12
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kimya ve Metalurji Fakültesi Dekanı ve Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Sağdıç, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde gıda ürünlerinde dikkat edilmesi gereken hususları, AA muhabirine değerlendirdi.
PopülerGaleriler
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
En ÇokOkunanlar
Sebebi belli oldu: Kulağakaçan ve kırkayak bu yüzden eve geliyor!
Örümcek bu yüzden eve geliyor! İşte o haşereden kurtulmanın basit çözümü