Besinleri satın aldıktan sonra uygun koşullarda saklamak ve hatta çiğ tüketmemek gerekiyor. Çünkü bazı besinleri çiğ tüketmek gıda zehirlenmesi gibi önemli sağlık problemlerine neden olabiliyor. İşte besinlerin muhafaza edilmesi ve çiğ tüketilmesiyle alakalı detaylar…
7 Mayıs 2020 Perşembe 10:00
1 / 9
Uygun ortamda muhafaza edilmeyen besinler; fiziksel değişiklikler, bakteri, küf ve enzimlerin neden olduğu değişiklikler nedeniyle bozulur.
PopülerGaleriler
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi! Seçtiğin tarak çapkın mısın sadık mısın söylüyor
Tozu bile karıncaları uzaklaştırmaya yetiyor! Evin köşelerine serpin
Kandaki enfeksiyonu bıçak gibi kesiyor! Yaprağı da suyu da damarlara işliyor