Çapraz bulaşmaya dikkat! Kurban eti nasıl saklanır?
Kurban Bayramı yaklaşırken etleri muhafaza ve dondurulma konusu da merak ediliyor. Peki, kurban eti nasıl saklanır?
25 Temmuz 2020 Cumartesi 14:33
2 / 10
Kesim sıcaklığının düşmesi için, etin en az 5-6 saat bekletildikten sonra buzdolabına kaldırılması gerektiğini belirten Kaya, "Kurbanlık etler, henüz kesim sıcaklığında iken buzdolabına, poşet içinde veya hava almayacak durumda büyük parçalar halinde üst üste konulmamalıdır." dedi.
PopülerGaleriler
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
Cezvede kaynatanlar dikkat: Süt taşması önleniyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
Gömlekteki lekeleri temizlemenin basit yolu! Meğer bu kadar kolaymış
En ÇokOkunanlar
Sezgi yeteneği doğuştan güçlü ve lider 3 burç belli oldu
Kişilik testi: Zeki misin yoksa lider mi? Resimde ilk gördüğünü seç, sonucu öğren!
İbn-i Sina asırlar önce açıkladı: Gençleşmenin sırrı o tohum!