Bu sene balık bolluğu olacağı belirtiliyor. Hâl böyle olunca da balık pişirme yöntemleri merak ediliyor. Peki, hangi balık nasıl pişirilir? İşte en sevilen balık türlerini pişirme yöntemleri...
23 Eylül 2020 Çarşamba 14:00
2 / 9
FIRINLAMA: Palamut, çipura, karagöz, istavrit ve levrek gibi büyük balıklar için fırınlama uygun olan yöntemdir. Fırınlamadan önce balıkları zeytinyağı, limon, soğan ve baharatlarla marine ederseniz balığın lezzeti daha da artacaktır.
PopülerGaleriler
Gömlekteki lekeleri temizlemenin basit yolu! Meğer bu kadar kolaymış
Herkes araştırıyordu: Bu kadar basitmiş! İşte ev yapımı şekersiz limonata tarifi
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
En ÇokOkunanlar
Geleneksel tıbbın baş dönmesi reçetesi! Kuruyemiş değil adeta aspirin
Kan şekerine bonus olarak bu hastalıklara şifa oluyor! Tarçınlı karışım kasları destekliyor
Midede ülser bağırsakta parazit bırakmıyor! Dağda yetişen ot, tansiyonu düşürüyor