Sirke, turşu, yeşil sebzeler ve balık bağışıklığı güçlendiren besinler arasında yer alıyor. Peki, hangisi neye iyi geliyor? İşte sirkeden turşuya kadar besinlerin faydaları...
28 Ekim 2020 Çarşamba 12:39
1 / 10
DHA'ya açıklamalarda bulunan Beykent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Eda Balcı, mevsim geçişlerinde meydana gelen hastalıklara ve koronavirüse karşı bağışıklığı güçlendiren gıdaları şöyle sıraladı:
PopülerGaleriler
Cezvede kaynatanlar dikkat: Süt taşması önleniyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
Gömlekteki lekeleri temizlemenin basit yolu! Meğer bu kadar kolaymış
Herkes araştırıyordu: Bu kadar basitmiş! İşte ev yapımı şekersiz limonata tarifi
En ÇokOkunanlar
Saçı 1 kere şampuanlamak doğru mu?
Stresi anında yok eden 3 gıda! Bir dilimle gelen mutluluk
Görsel zeka testi: Kirazların içindeki domates nerede? 45 saniyede bulan...