• $32,3887
  • 35,0826
  • 2326.74
  • 9105.45
7 Eylül 2021 Salı 16:52 | Son Güncelleme:

İŞKUR DSİ kura sonuçları 2021 listesi! DSİ kura çekimi sonuçları belli mi?

İŞKUR DSİ kura sonuçları 2021 listesi! DSİ kura çekimi sonuçları belli mi"

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere kadroya 2 bin 5 sürekli işçi alımı yapılacak. DSİ işçi alımı kura sonuçları için sona gelindi. Peki, DSİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı? İŞKUR DSİ kura sonuçları 2021 listesi yayınlandı mı? İşte İŞKUR DSİ kura sonuçlarına dair tüm merak edilenler...

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2005 işçi alımı yapılıyor. DSİ işçi alımı kura sonuçları için sona gelindi. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, DSİ işçi alımı kura çekimleri dün gerçekleştirildi. DSİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı? İŞKUR DSİ kura sonuçları 2021 listesi yayınlandı mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

DSİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Devlet Su İşleri sürekli personel alımı için kura çekimi dün saat 10:00'da gerçekleştirildi. DSİ işçi alımı kura çekiminin sonuçları ise kura işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bölge Müdürlükleri internet sitesinde ilan edilecek ve adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

DSİ kura çekim sonuçları dün canlı yayınla gerçekleştirildi. Sonuçları DSİ bölge müdürlüklerinde erişime açılacak olan isim listesi henüz paylaşılmadı.

DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

DSİ İŞÇİ ALIMI SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Noter huzurunda yapılan kura çekimlerinin ardından yazılı, sözlü ve uygulamalı sınava, ilanda belirtilen alınacak personel sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacak.

Kura ve sınavların tamamlanmasının ardından işe alımı kabul edilen adayların deneme süresi dört(4) ay olacak.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evrak ile Yazılı, Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

  • DSİ kura sonuçları
  • DSİ kura çekim sonucu
  • İŞKUR DSİ kura sonuçları 2021 listesi
  • İŞKUR DSİ kura sonucu
  • dsi kura sonuçları
  • işkur kura sonuçları
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi