• $32,3912
  • 35,0823
  • 2326.79
  • 9087.25
23 Şubat 2019 Cumartesi 08:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Evlilik heyecanınızın ortağı Tepe Home 

Ev dekorasyonunun öncü markası Tepe Home, evlilik hazırlığı yapan çiftlere  farklı ve şık seçenekler sunuyor. Estetiğin ön planda olduğu, hem konsept hem de stil bütünlüğünü bir arada sunan mobilyaları ile fark yaratan Tepe Home, evlilik alışverişinin değişmez adresi olmaya devam ediyor.

Tek yudumda daha güçlü bir beden

Sağlıklı beslenme markası Juico, vücut direncini yükseltici besinlerden oluşan ürünleriyle mevsim geçişlerinde de, günlük beslenmeye tam bir destek sağlıyor. 50 ml’lik küçük ama etkisi büyük Juico shotları, bağışıklık sistemini güçlendirerek mevsimsel hastalıklara yakalanma riskini azaltıyor.

Çocuk mönüsü alana kitap hediye

McDonald’s Türkiye, 2019’da menünün hediye opsiyonuna çocuk kitaplarını da ekledi. Happy Meal müşterileri, İngiliz yazar Cressida Cowell’ın ‘Treetop İkizlerinin Maceraları’ serisinin kitaplarını okuyacak.

Versace saatleriyle medusa aşkına

Versace, büyüleyici bir etki yaratıyor. Zarif yuvarlak kasası, özenle işlenmiş indeksleri ve pembe altın renginin hakim olduğu saat modelleriyle ihtişamı bileklere taşıyor. Kadran içinde yer alan V şeklindeki indeksleriyle Versace kadınını vurguluyor.

Modanın gizemi 

Muhafazakar modayı özgür modellerle buluşturan Zühre, 2018 - 2019 kış koleksiyonuyla şık kombinlere imza atıyor. Modern çizgilerle tasarlanan koleksiyonda kürk, baskı, işleme, püskül, taş ve pul payetler modanın gizemini detaylarda gösteriyor.

Kar botlarına özel fırsatlar

Trend tasarımları teknolojik özelliklerle buluşturan Greyder’in kendine özgü çizgilere sahip %100 doğal deri ürünleri greyder.com ve Greyder mağazalarında tüketicileri bekliyor.

Zamansız tasarımlar 

Ayakkabı dünyasının en gözde markaları arasında yer alan ünlü İtalyan markası Aquazzura’nın ikonik tasarımlarından oluşan AQUAZZURA Essentials Koleksiyonu, BEYMEN’de ayakkabı tutkunlarıyla buluşuyor.

Doğal şekilli saçlar için

Elma kokusuyla baharın canlılığını yansıtan Ashley Joy Saç Bakım Köpüğü, saçlara doğal bir şekil kazandırıyor. Ayrıca aloe vera, soya proteini ve bitki özleri sayesinde saçları güçlendiriyor. 

Yeni sezonun gözdesi

Moda tasarımcısı Birgül Göralcan’ın hazırladığı gömlek ve ceket formlu elbiseler farklı stilleriyle dikkat çekiyor. Koleksiyon; rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Yılın rengi: Baharatlı bal

Marshall’ın renk tasarımcıları ekibi yılın anahtar rengini belirledi: Baharatlı Bal. Bu renkle samimi bir ortam yaratırken, ortamdaki ışık ve birlikte kullanılan renk paletlerine göre daha canlı ve enerji verici alanlar oluşturuyor.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi