• $32,3317
  • 35,0685
  • 2296.05
  • 9048.56
2 Haziran 2018 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Sezonun olmazsa olmazı 

Rahatlığından ödün vermeyen Victoria’s Secret kadınlarına hitap eden T-Shirt sütyeni, yaz sezonunun olmazsa olmazları arasına giriyor. Yeni sezonda kumaş kalitesini arttırıp daha da yumuşak bir dokuya bürünen T-Shirt sütyeni, canlı renkleri ve dikkat çeken logo detaylı askılarıyla yaz gardırobunun vazgeçilmezi oluyor. 

Tasarımlarıyla dikkat çekiyor

Özgün stili ve ulaşılabilir şıklığı hedefleyen tasarımlarıyla dikkat çeken Gigii’s, rengarenk, ışıltılı ve dinamik çizgilerin hakim olduğu yeni 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu moda tutkunlarına sunuyor.

İddialı ve sıra dışı

Amerikalı model Brooke Buchanon’un güzelliğiyle estetik kattığı Argento’nun 2018 koleksiyonu plajlarda iddialı ve sıra dışı olmak isteyen bütün kadınların ilgi odağı olacak…  Mayo, mayokini ve bikinide şıklığı ve ayrıntıları ön planda tutan Argento Beachwear bu yaz da  plaj kıyafetleriyle farkını ortaya koyuyor. 

Şıklıkla konforu buluşturuyor

Yenilenen yüzü ve ikonik modelleriyle fark yaratan Camper,  Babalar Günü’nde ayrıcalıklı hediyeler arayanlar için birbirinden keyifli seçenekler sunuyor. 

Rengârenk kombinler 

Kadınların, yaz aylarında klasik ya da spor parçalarla, rengârenk kombinler yaratmasına olanak sağlayacak olan sneaker’lar, In Street mağazalarında yerini aldı. Dünya markalarının klasik modellerinden son trendlerine uzanan onlarca sneaker modelleriyle mevsimin en şıkı siz olacaksınız…

Saç dökülmelerine karşı etkili

Klorane Kinin Ekstreli Saç Dökülmesi Karşıtı Bakım Spreyi ile siz de bu Babalar Günü’nde babanıza gençlik yıllarındaki güzel saçlarını ve karizmasını hediye edebilirsiniz.

Sıkılaşmış bir cilt 

Kış aylarının kuruluk yaratan şartlarını ortadan kaldırıp yaza ışıldayan ve sıkılaşmış bir cilt ile girmenin yolu, Lierac’ın benzersiz vücut bakım koleksiyonlarıyla mümkün.

Yaz aylarının destekleyici bakımı 

Mustela Türkiye, bebeklerin yaz aylarında yaşadığı kızarıklık problemlerine karşı patentli BioEcolia®, bakır, çinko ve manganez içeren Mustela Stelatria® Destekleyici Bakım Kremi’ni geliştirdi

Miniklere özel

Büyük küçük herkesi ışıltılı bir dünyaya davet eden Atasay Kidsy’nin renkli tasarımları, yoğun bir eğitim döneminin ardından karne heyecanı yaşayan miniklere sunulacak en özel hediyeler arasında yer alıyor.

Hassas ciltlere özel 

Güneş alerjisi sorunu yaşayan hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği Photoderm Leb SPF 30, içerdiği Hücresel BioprotectionTM patenti ile cildin güneşe alışmasına yardımcı oluyor ve cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi yüksek oranda koruyor.

Şıklık paljlarda

Lovekini, 2018 plaj koleksiyonunda ilhamını balerinlerin zarafetinden alıyor. ‘Ballerina Flowers’ isimli koleksiyonuyla günlük hayatındaki şıklığı plaja yansıtmak isteyen kadınlar için rahat parçaların yanında renkleri ile öne çıkan bikini ve mayolar sunuyor. 

Blok renklerle harmanlıyor

Ipekyol Yaz 2018 Koleksiyonu, çiçek ve grafik detaylarını blok renklerle harmanlayarak yaz mevsiminin müjdesini veriyor. Hem feminen hem maskülen tarzı modern dünyanın renk kartelasıyla kusursuzca buluşturan koleksiyon, tamamlayıcı çizgi ve desen oyunlarıyla sıcak sezonun kapısını aralıyor.

Doğal ve canlı görünüm 

Flormar’dan yazın sıcaklığını ve tüm renklerini taşıyan, uygulaması kolay, renkli ve eğlenceli bir koleksiyon: “Beach Vibes” Flormar’ın yepyeni koleksiyonu Beach Vibes; yaz makyajında doğal ve canlı görünüm tercih edenler için rengârenk bir ürün seçkisi sunuyor.

Keyif dolu bir yaz

Pernigotti IL Gelato, İtalyanlar’ın dondurmadaki ustalığını yansıtan eşsiz lezzetiyle dondurma tutkunlarına neşe ve keyif dolu serin bir yaz vadediyor. Pernigotti IL Gelato, yoğun tadı ve kalitesiyle sıcak yaz günlerini serin bir molayla keyiflendiriyor.

Düz ve canlı renkler

The North Face ilhamını bu kez doğudan aldı. Nepal’in yüksek dağlarındaki tapınaklardan esinlenen marka ‘Khumbu Pack’ ismini verdiği, düz ve canlı renklerle hazırladığı bir koleksiyona imza attı.

Kalıcı makyaj elde edin

LR, bu sıcak havalarda doğal ve aynı zamanda kalıcı bir makyaj elde etmek için LR Colours ürünlerini öneriyor. BB Krem, Bronzlaştırıcı Boncuk Pudra ve Length & Definition Suya Dayanıklı Maskara ile tüm bakışları üzerinizde toplayacaksınız.

 

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak