• $32,3393
  • 35,1497
  • 2308.59
  • 9079.97
17 Mart 2018 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Sezon renkleri 

Günün her anında tercih edebileceğiniz modellerden oluşan FLO 2018 İlkbahar/Yaz Spor Koleksiyonu, sezon renklerini taşıyan sneaker’larıyla dikkat çekiyor.

Metal detaylar dikkat çekiyor

Butigo, şıklığından ödün vermeyenlerin hayallerini yansıttığı 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’yla dikkatleri üzerine çekiyor. Butigo’nun bahar koleksiyonunda pastel, dore ve lameler ön plandayken; yaz koleksiyonunda ise metal boncuk ve trok detayları dikkat çekiyor.

Konfor ve şıklık bir arada 

Modanın kalbi Milona’da doğan ve Avrupa’da moda ikonlarının tercihi olan Superglamourous markasının elyapımı ayakkabı modelleri erkeklere konforu, şıklığı ve modayı bir arada sunuyor.

Zamansız tasarımlar 

2018 İlkbahar-Yaz adL+CENGİZ ABAZOĞLU ‘‘Color Fest’’ koleksiyonuyla renkler hayat buluyor. Renklerin enerjisinden ilham alınarak hazırlanan zamansız tasarımlar stilin modunu değiştiriyor.

Gündüzden geceye şık tasarımlar 

RAMSEY; 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda tropik esintiler ve detayların etkisinin hissedildiği tasarımlarla yeni sezona damgasını vuruyor. Koleksiyona hâkim olan bej, mavi, gri, siyah, lacivert ve indigo sıcak yaz ile birlikte kahve, hardal, turuncu, yeşil, ekru ve beyaz renkleri tropik desenlerle birleşerek RAMSEY erkeğini gündüzden geceye taşıyacak şık tasarımlara dönüşüyor.

Doğanın canlandırıcı enerjisinden yararlandı

Kérastase, 2017 yılında doğallık konusunda tutkulu kadınlar için sunduğu Aura Botanica serisinde doğanın canlandırıcı enerjisinden yararlandı. 2018’de ise seriye 4 yeni ürün ekleniyor ve Aura Botanica serisi doğalı arayan tüketicinin tüm ihtiyaçlarına cevap verir hale geliyor.

Sezon indirimi 

Forever New, bahar mevsimini seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimle karşılıyor. 18 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında mağazalarda ve online alışverişte geçerli kampanya ile günlük giyimden davet stiline, ışıltılı takılardan zarif aksesuarlara uzanan zamansız ve feminen parçalar sunuluyor.

El değmeden üretim 

Tadım, ürünlerini hijyenik bir ortamda üretiyor ve el değmeden paketliyor. Gıdayı taze olarak tüketmenin önemini biliyor ve taze ürünleri sunmayı ilke ediniyor. 

Suyun gücünden faydalanıyor 

L’Occitane’ın yeni serisi Aqua Réotier, cildinizi taze ve nemli tutmak için suyun gücünden faydalanarak, suyun kaynağına varıyor. Şaşırtıcı yeni dokusuyla tüm duyularınızı harekete geçiriyor.

Özel hissedeceksiniz

Dagi’nin romantik pastel tonlarını fransız danteliyle birleştirerek tasarladığı iç giyim koleksiyonu, kadınlara kendini güzel ve özel hissettiriyor. Zarafetin göstergesi fransız dantellerinin bulunduğu zümrüt yeşili ve naturel tonların birleştiği koleksiyonda, romantik iç dünyanın kapıları aralanıyor. 

Botanik içeriklerle zenginleştirilmiş 

L’Oréal Paris’in formülleri botanik içeriklerle zenginleştirilmiş lüks saç bakım markası Botanicals Fresh Care, en yeni üyesi Lavanta Hassas Terapi serisiyle saç derisini yatıştırıyor, saçı kökten uca kadar nemlendiriyor ve kaşıntı hissini azaltıyor. 

Maceraseverleri bekliyor 

Hava ve zemin şartları nasıl olursa olsun, Columbia’nın ödüllü teknolojilerine sahip su geçirmez ürünleri macera severleri kuru ve konforlu tutmak için hazır!

Anneler sevinecek 

ABC Deterjan’dan yumuşatıcı kategorisinde yepyeni bir seri daha tüketicilerin beğenisine sunuldu: ABC Sensitive Yumuşatıcı Ailesi’nde ABC Parfumia Sensitive Konsantre Yumuşatıcı ve ABC Sensitive Standart Yumuşatıcı ürünleri yer alıyor...

Muhteşem eşleşme

Makyaj çantalarının vazgeçilmez parçaları nude tonları, tırnaklarda da etkisini sürdürüyor. Farmasi ojeleri her cilt tonuna uygun 6 farklı nude rengiyle muhteşem eşleşme sağlıyor.

Saat tutkunlarına özel 

Emporio Armani, numaralar yerine kristallerin yer aldığı sedefli kadrana ve siyah şık deri kayışa sahip saat modelini, kristal taşlı pembe altın küpe ve bileklikle bir araya getirerek, markanın tutkunlarına özel bir hediye seti sunuyor. 

Baharda yenilenin!

Türkiye’nin en yaygın “ev güzelleştirme merkezi” Tekzen, İlkbahar’a hazırlandığımız bu günlerde evinde yenilik yapmak isteyenlere müthiş fırsatlar sunuyor!

Eşsiz ve özel 

English Home, eşsiz ve özel desenlerle hazırlanan “Düğün Zamanı” tema ürünleri tüm mağazalarında ve online’da!

Hem yeterli hem dengeli 

Tam Tahıllı Nesfit kahvaltılık gevrek, şimdi yulaflı içeriği ve B vitaminiyle hem yeterli ve dengeli bir kahvaltının parçası, hem de gün boyu ihtiyacınız olan vitamin ve mineral alımına katkıda bulunan lezzetli bir alternatif olarak yanınızda yer alıyor.

Kuru ciltler için geliştirildi 

Bioderma Laboratuvarları tarafından kuru ciltler için geliştirilen Atoderm Cream, besleyici ve yeniden yapılandırıcı bileşenleri sayesinde cildin nemlendirilmesine, beslenmesine ve korunmasına yardımcı oluyor.

Değişken diyaframlı 

Samsung Galaxy S9 ve S9+, ultra ağır çekim özelliği, sınıfının ışığa göre otomatik ayarlanabilen değişken diyaframlı en iyi kamerası ve duygularınızı kişiselleştirilmiş bir şekilde ifade etme olanağı sağlayan AR Emojiler ile yeni keşiflerin yolunu açıyor.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'