• $32,3771
  • 34,9806
  • 2325.69
  • 9061.09
9 Ocak 2021 Cumartesi 07:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta - 9 Ocak 2021

Vitrinde bu hafta - 9 Ocak 2021
- YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 9 Ocak 2021 Vitrin'i...

SADELİK İÇİNDE ZERAFET

Tasarım markası Due2’nun yeni koleksiyonu, çizgileri ve tarzıyla kadınların daimi şıklığını hedefliyor. Sade ve elegan modellerin eşliğinde sezonun gözdesi deriler ve çift taraflı kullanılabilen yün paltolar koleksiyonun ilgi çekici modellerinden. Pembe, mavi, su yeşili deriler, krem, turuncu, kahve tonlarındaki paltolar modern detaylarla bezenmiş zamansız parçalar ile şıklığı amaçlıyor. Hakiki derilerin yer aldığı koleksiyonda balon kollar , geniş kalıplar göze çarparken form ve kesimler şık bir duruş ve fonksiyonel kullanım amaçlıyor.

3 FARKLI KOKU 2 FARKLI BOYUT

Flormar pandemiyle birlikte hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen kolonyalardan oluşan yepyeni bir hijyen serisi çıkardı. Aloe Vera, Mandarin, Marin olmak üzere 3 farklı koku alternatifi; 50ml’lik pratik mini boyu ve 200ml’lik büyük boyu ile evde, ofiste, arabada, sürekli yanınızda olacak.

YENİ YILA YENİ SERİ

Siyah beyaz geometrik desenlerin gravürlerle birlikte yorumlandığı yeni Blanko serisi porselenler sofrasında ya da duvarlarında fark yaratmak isteyenler için vazgeçilmez. Hepsi bulaşık makinesinde yıkanabilen Blanko serisi porsenlerine katzze.com adresinden ulaşabilirsiniz.

SEZONUN EN BÜYÜK İNDİRİMİ

Victoria’s Secret, pijama, güzellik, çanta, aksesuar ve çok daha fazlasında yüzde 50’ye varan indirim fırsatıyla karşınızda. 12 Şubat’a kadar sürecek olan kampanyada PINK giyim ürünlerinde net %40, parfüm ve aksesuarlarda %50’ye varan indirim sizi bekliyor.

KATI PARFÜMLER TÜM GÜN YANINIZDA

The Body Shop’ın birbirinden özel ürünlerine 3 yeni katı parfüm eklendi. Hindistan Cevizi & Yuzu Meyveli Katı Parfüm, ferahlatan tropikal kokusuyla kendine hayran bırakırken günlük koşuşturmacanızın içerisinde bile tatildeymişsiniz hissi verecek. Kayısı & Agave Meyveli Katı Parfüm ile tepeden tırnağa meyve kokusuna bürünmeniz mümkün. Nar ve kırmızı meyvelerin uyumundan doğan Nar & Kırmızı Meyveli Katı Parfüm ile meyve kokularının esintisine teslim olun.

KIŞ GÜNEŞİ CİLDİNİZE ZARAR VERMESİN

Güneş kış aylarında bizi ısıtmaya yetmese de cildimize zarar verebiliyor. Cildimizde kuruluk, tahriş ve leke gibi sorunlara neden olabilen güneşe karşı kışın da mutlaka koruyucu ürünler kullanmamız gerekiyor. İsveçli güzellik markası FOREO’nun akıllı maske terapisi cihazı UFO, bu cihazla entegre çalışan Bulgarian Rose maske, güneşin etkisiyle kuruyan, matlaşan, canlılığını kaybeden cildinize güzelliğini saniyeler içinde geri veriyor.

OKSİJEN ÜRETEN ŞEKER KAMIŞINDAN, BEBEK BEZİNE

Sleepy, bebeklere bugün olduğu gibi gelecekte de rahat bir nefes aldıracak yepyeni ve benzersiz Sleepy Bio Natural bebek bezi serisini üretti. Premium üstü bebek bezi Sleepy Bio Natural’in içeriğinde yer alan biyopolimerler, şeker kamışından elde ediliyor. Bunun çevre sağlığı açısından iki yönlü avantajı var. Birincisi, ham maddeye dönüşecek şeker kamışı tarımının yaygınlaşmasıyla fotosentez yoluyla daha fazla oksijen kaynağı elde edilmesi. İkincisi ise şeker kamışının biyopolimer hammaddesine dönüşme prosesinin, alternatif ham maddelere göre çok daha az karbondioksit salınımına neden olması.

MODADA GÜMÜŞ YILI

Moda dünyasında kalıpları yıkan Happy to Wear, 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda ışıltı dozunu en yüksek seviyede tutuyor. Çarpıcı fuşya ve kırmızılardan petrol lacivertine, griden zamansız siyaha kadar geniş renk yelpazesinin etkisinde kalan koleksiyon, şıklığını gündüzden geceye taşımak isteyen kadınlar için farklı sürprizler sunuyor. Etik üretim anlayışına sahip Happy to Wear, %100 yerli üretimdir. Happy to Wear ürünlerinin tasarımı ve üretiminde doğaya ve hiçbir canlıya zarar verilmemektedir.

CİLT BAKIMININ SON KEŞFİ AURELIA GERMANIUM ROLLER

Makyajtrendi.com ayrıcalığıyla Türkiye’de satışa sunulan Aurelia Germanium Roller, lifting etkisi sayesinde yaşlılık belirtileriyle savaşıyor. Roller, alın, yanak, dekolte bölgesi, üst kol, el, boyun, omuz ve üst omurga ile baldır bölgelerinde kullanılıyor. Her gün bir bölgeye 30-45 saniye masaj yapıldığında yaşlanma etkilerini geciktiriyor. Altıgen rollerı cildinizin her tarafında yuvarlayarak gezdirdiğinizde kan dolaşımını destekliyor, cildi sıkılaştırıyor, cilt tonunu düzenliyor.

EV TEMİZLİĞİNDE DOĞALLIĞIN GÜCÜ

INCIA, ev bakım ürünleriyle en doğal çözümü sunarak güvenle kullanabileceğiniz ürünlerini sizlerle buluşturuyor. Doğal Bulaşık Sabunu, içeriğinde yer alan hindistancevizi yağı, zeytinyağı doğal antiseptik olan d-limonence zengin portakal ve greyfurt yağları ile kirleri bulaşıklardan arındırarak hijyenik bir temizlik sağlıyor. Biberon, emzik gibi bebek ürünlerinin temizliği için de gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

BUHARIN GÜCÜYLE GÜVENİLİR HİJYEN

Pandemi döneminde kış aylarının gelmesiyle evlerde hijyen konusu daha da önem kazandı. Buharlı temizlik makineleri de evlerinin her köşesinde güvenilir hijyen sağlamak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Kärcher’in SC3 EasyFix buharlı temizlik makinesi de hem hızı hem de kesintisiz temizlik sağlamasıyla, yeni nesil temizlik anlayışının vazgeçilmezi oldu. Üstelik mükemmel performansı sayesinde bakterilerin yüzde 99.99’unu öldürüyor.

BÜYÜK KAMPANYAYARIN SONA ERİYOR

Atasun Optik, yeni yılda da kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak güneş gözlüklerinde indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markaların her kombine uygun, birbirinden şık ve tarz güneş gözlüklerinde mevcut indirimlere ek, yapılacak her 350 TL’lik alışverişe anında 50 TL indirim fırsatının yarın son günü.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı