• $32,3511
  • 35,112
  • 2302.12
  • 9079.97
8 Mayıs 2021 Cumartesi 07:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta - 8 Mayıs 2021

Vitrinde bu hafta - 8 Mayıs 2021
- YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 8 Mayıs 2021 Vitrin'i...

ANNELERİNİZE ZÜHRE İLE KAVUŞUN!

Muhafazakâr kadınların tercihi, stil ve kalitenin adresi Zühre, geniş ürün yelpazesi ile bu yıl da ilham kaynağımız annelerimizi mutlu edecek en özel hediyeleri sunuyor. Anneler Günü'nde hayatınızda olan en değerli kadınlara unutulmaz hediyeler alıp onlara olan sevginizi gösterebilirsiniz. Her tarza hitap eden trençkotlar, bluzlar, mevsim geçişi kurtarıcılarından trikolar ve en rahat pantolon çeşitlerinden seçim yaparak www.zuhre.com.tr'den sipariş verebilir ve annenizin adresine hediye paketi olarak ulaştırabilirsiniz.

EVDE GİYİNME SANATI

Mevsimin renklerinden, enerjisinden aldığı ilhamla, yıldızlı, meyveli, çiçekli gibi desenlerle tasarlanan yeni SUWEN ev giyim koleksiyonunda, klasiklerden vaz geçmeyenler için de çizgili, dantelli gibi seçenekler yer alıyor. Her kadının, moduna ve ihtiyacına uygun, konforlu, bir o kadar da tarz sahibi ev giyim parçalarını bulacağı yeni SUWEN koleksiyonundaki şort takımlar, babydollar, askılı takımlar, gecelikler, sıcak havada terleme yapmayan, pamuklu, yumuşacık, cilt dostu kumaşlarıyla ilgi uyandırıyor. Koleksiyona, tüm SUWEN mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

ODASINI ÇİÇEK BAHÇESİNE ÇEVİRİN

Taç, Anneler Günü'ne özel tasarladığı çiçek desenli nevresim takımıyla bahar ayının enerjisini yansıtıyor. Glow özellikli yepyeni nevresim takımında yer alan kalp şeklinde çiçek görünümü, özel bir baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını topluyor, geceleri ise bu ışığı yansıtarak yatak odalarını büyüleyici bir görünüme kavuşturuyor. Ortaya çıkan ışık sayesinde yatak odalarına baharın enerjisini taşıyor. Nevresim takımı %100 pamuk yapısıyla da konforlu bir uyku ortamı sağlıyor.

GÜLÜMSETEN SERTİFİKA

TOÇEV, bu yıl da kurumsal ve bireysel bağışçılar için hazırlanan Anneler Günü'ne özel bağış sertifikaları ile anneler için en anlamlı hediyeleri sunuyor. TOÇEV Dükkan'da Anneler Günü'ne özel hazırlanan sertifikaların yanısıra Türkiye'nin 25 önemli şefinin 25 özel kutlama yemeği tarifini bir arada sunan Özlem Ardıyok'un Kutlamalar Kitabı da hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

TEKTAŞ BAGET ZARAFETİ

Ariş, son dönemin en gözde pırlanta kesimi "baget"in kusursuz örneklerine yenilerini ekleyerek pırlanta meraklılarını büyülemeye devam ediyor. Ariş'in baget kesim pırlantaların özel dizilimiyle hayranlık uyandıran tasarımları günün her saatinde tüm bakışları üzerinize çekecek. Ariş Baget Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor.

CİLDİNİZ İÇİN PARLAK BİR FİKİR

Neutrogena, yaşlanma, leke ve ince çizgi karşıtı yeni bakım serisi Bright Boost ile "cildiniz için parlak bir fikir" diyor. İlk yaşlanma belirtilerine karşı savaşarak, genç görünen bir cildin sırrını veriyor. İnce çizgiler ve ton eşitsizliğinin yanı sıra, kuru bir cilt görünümünü de gidererek yaşlanma belirtilerine karşı koymaya yardımcı olan Neutrogena Bright Boost serisi, cilde aydınlık ve parlak bir görünüm kazandırıyor.

ANNENİZE SAĞLIKLI CİLT HEDİYE EDİN

L'Oréal Paris Anneler Günü'nü, annelere parlak, pürüzsüz ve genç görünen bir cilt sunacak uzman ve etkin ürünleriyle karşılıyor. Derin kırışıklıklar dahil tüm kırışıklık görünümünde etkili Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu, yoğun yaşlanma karşıtı bakım için Revitalift Lazer X3 yoğun yaşlanma karşıtı gece ve gündüz bakım kremleri ve cildinizi temizleyen ve nemlendirerek dolgunlaştıran Hyaluron Uzmanı Micellar ve Jel ile annenize onu şımartacak hediyeler verebilirsiniz.

SEZON TRENDLERİNİ EL EMEĞİYLE SÜSLENDİ

Koton'un Kapsayıcı İş Modeli çerçevesinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki kadınların el emeğiyle hayata geçirilen El Emeği Koleksiyonu, yeni sezonunda da geleneksel el işini zamansız moda ile buluşturuyor. 30 parçadan oluşan koleksiyon, Blue Ocean Craft ve Soft Boho isimli iki farklı temadan oluşuyor. İşlemeleri ve püskül detaylarıyla farklılaşarak, sezonun en trend stillerini hedef alıyor.

LEZZET ŞÖLENİ

Girişimci Tuğba Asma, günün her saatinde keyifle içtiğimiz ve kültürümüzün simgelerinden biri olan Türk kahvesini "Hanımağa Kahveleri" markasıyla sunuyor. Mardin'deki kadınların taş değirmende öğütülerek, 9 farklı karışımla ürettiği Hanımağa Kahveleri, hem Türk kahvesi hem de dibek kahvesi olarak satışta.

HİJYENDEN ÖDÜN VERMEYENLERE

Annelerin hayatını kolaylaştıracak, yaşam alanlarını renklendirecek diğer tüm hediyeler için Karaca sizleri bekliyor. Tasarımı, donanımı ve kullanım kolaylığı ile fark yaratan Karaca Vantuz Slim X10 kablosuz dikey süpürge, evde hijyeni üst noktada tutan anneler için benzersiz bir hediye alternatifi.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'