• $32,3689
  • 35,0467
  • 2325.38
  • 9101.6
30 Ocak 2021 Cumartesi 07:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta - 30 Ocak 2021

Vitrinde bu hafta - 30 Ocak 2021
- YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 30 Ocak 2021 Vitrin'i...

PATİKALAR DÜZ YOL GİBİ GELECEK

The North Face, dağlık alanlarda koşu ve yürüyüş ihtiyaçlarına göre ayarlanmış devrim niteliğindeki koleksiyonunu satışa sundu. Geleneksel olarak düz yol koşu ayakkabılarına ayrılmış olan karbon fiber ve kompozit plaka teknolojisi patika koşusu ve yürüyüşlerine uygun hale getirildi. Hafif, rahat ve koruyucu ön kısmın altına konumlandırılan VECTIV™ tabana sahip benzersiz yapısı, enerji verimliliğinden ödün vermeden üstün denge ve kavrama sağlıyor.

EV ÜRÜNLERİNDE ŞIK TASARIM

Nevresim takımları, yatak örtüleri, havlular, bornozlar vb. geniş bir ürün gamına sahip House Of Silk Maison Koleksiyonu, House Of Silk’in diğer tüm koleksiyonları gibi size ‘lüks bir ev stili’ sunuyor. Koton, ipek gibi doğal kumaşların yanı sıra %50 geri dönüştürülmüş kumaşların da kullanıldığı koleksiyonun her bir parçası sizi gerçekten çok iyi hissettirecek! Uzun ömürlü, kaliteli, detaylarda farklılaşan ve oldukça şık Maison ürünleri evler, ofisler, oteller ve tekneler için özel olarak tasarlandı.

BARBIE’DEN EXTRA MODA

Barbie, yeni serisi Barbie Extra ile benzersiz stilini yansıtıyor. Barbie Extra bebekleri, rahat hareketi sağlayan eklemli gövdeleriyle heyecan verici bir moda oyunu deneyimi sunuyor. Evcil hayvanları bile modaya ayak uyduruyor. Parlak, ışıltılı kıyafetlerin ve aksesuarların yanı sıra sevimli ayılar ve emojilerin de yer aldığı seride, birbirinden farklı bebekler eğlencenize eğlence katıyor.

SEZONUN TREND RENGİ BUTTERMİLK

DeFacto günün kadın modasına şık bir dokunuş katan stiller yaratmaya devam ediyor. Sezonun öne çıkan trendi buttermilk renkli, birbirinden şık tasarımlar; pantolondan gömleğe, crop top seçeneklerinden hırkaya kadar tüm parçalarda modern bir zarafeti yansıtıyor. Günün her saati göz alıcı bir tarza sahip olmaya vurgu yapan parçalar, cep ve yaka detaylarının yanında batik ve kaz ayağı desenleriyle de zenginleştirilerek; farklı ve dikkat çekici stiller yaratılıyor.

FARK YARATAN ÇANTALAR BUTIGO’DA

Kombinlerin en güçlü aksesuarlarından olan Butigo çantalar, bu sezon da iddialı tasarımları, renk alternatifleri ve modern duruşlarıyla adından söz ettiriyor. Butigo’nun çanta koleksiyonunda; konforlu kullanım sunan sırt çantaları, yıllara meydan okuyan klasik omuz çantaları, şık portföy modelleri ve daha pek çok seçenek yer alıyor. Birden fazla bölmesi, geniş depolama alanlarıyla rahat kullanım olanağı veren sırt çantası modelleri ve her senenin trendi klasik omuz çantaları; zincir, fermuar, zımba ve metal detaylar ile hareketleniyor.

14 ŞUBAT’A ANLAM KATACAK HEDİYELER

Paşabahçe Mağazaları zengin ürün çeşidi ve yüzlerce farklı koleksiyonuyla Sevgililer Günü’nde, sevgilisine veya sevdiklerine hediye almak isteyenleri mağazalarına bekliyor. Lugat365 serisinde yer alan; yuva, Aheste ve Saadet Mumlar, aşk bardak küçük hediyelerle büyük mutluluklar vermek isteyen aşıkların tercihi olacak.

ELLE SHOES İLE SICACIK BİR KIŞ !

Elle Shoes’un koleksiyonunda farklı form ve detaylarıyla her tarzın stiline eşlik eden botlar, zamansız kullanım ayrıcalığı sunuyor. Karlı ve soğuk havalarda adımlarınızı ısıtacak kürk ve bağcık detaylı modeller, stilinizi tamamlayan ikonik topuklu botlar, ayakları sıcacık kavrayan uzun çizmeler, sivri burun ve bağcık detaylarıyla iddialı stillere göz kırpan botlar ve çok daha fazlası Elle Shoes’ un kış koleksiyonunda beğeninize sunuluyor.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı