• $32,3847
  • 35,0628
  • 2326.25
  • 9096.68
19 Haziran 2021 Cumartesi 07:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak? 19 Haziran 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak" 19 Haziran 2021 ajandası
- ENDER EREN / endereren@gmail.com

Bu hafta ne yapsak? 19 Haziran 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

BORUSAN SANAT'TA DİJİTAL KONSER

Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine devam ediyor. Yarın saat 11.30'da BİFO'nun daimi konuk şefi Patrick Hahn, BİFO ile müzikseverlerle buluşacak. György Ligeti ve Johannes Brahms'ın yapıtlarının seslendirileceği "BİFO & Patrick Hahn" başlıklı konser, ücretsiz olarak borusansanat.tv'de izleyicisi ile buluşacak. Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik'e internette karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda "Karnaval" uygulamasıyla dinleyebilirsiniz.

SENA ŞENER VESTEL AMFİ'DE

Zorlu PSM, sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi'de fiziki mesafeli olarak gerçekleştirdiği konserlerden stand-up gösterilerine pek çok etkinlikle seyirciyle buluşmayı sürdürüyor. Yayımladığı folk, akustik ve deneysel pop tavrındaki parçalarla alternatif sahnenin dikkat çeken isimleri arasına adını yazdıran Sena Şener, 25 Haziran'da Vestel Amfi'de müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyorKonseri uzaktan eşzamanlı olarak online.zorlupsm.com'dan izleyebilirsiniz.

BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL SANAL SERGİ

Babalar İstanbul Modern'in Karaköy'deki son koleksiyon sergisi Sanatçı ve Zamanı'nı yarın saat 16.00'da sanal turla keşfedecek. 2015-2018 yılları arasında ziyaretçiyle buluşan sergi, 109 sanatçının 193 çalışmasına yer veriyor. Sanatçının zamanı ile toplumun, kültürün, doğanın ve evrenin zamanı arasında kurulan bağa dair bir düşünce alanı öneren Sanatçı ve Zamanı'nın sanal turunda izleyiciler, sergiye dair metinlere de ulaşabiliyor.

'BİR MASADA OTURDUK'UN KONUĞU CAN BONOMO

Büyük Ev Ablukada'nın sevilen solisti Gülinler'in sunduğu Zorlu PSM'nin dijital serisi "Bir Masada Oturduk" bu hafta son albümü Ruhum Bela'yı 2019'da yayımlayan ve devamında birkaç ay arayla tekliler paylaşmaya devam eden Can Bonomo'yu ağırlıyor. Her Cuma izleyicilerle buluşan "Bir Masada Oturduk" yeni bölümüyle Zorlu PSM Youtube kanalında yayında.

ELİTE WORLD SAPANCA'DAN ÖZEL KAMPANYA

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort; babalar gününde de özel kampanyası ile babaları unutmadı. Bugün ve yarın otelde konaklayan babalar, The Grill Ocakbaşı'nın lezzetlerini yüzde 15 indirimli olarak deneyimleyecek. Ayrıca doğanın kalbinde ATV keyfini yine yüzde 15 indirimle yaşayacak. Gymboree Kids Club'a gelen çocuklar da eğlencenin keyfini ücretsiz olarak çıkartacak.

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK KAPILARINI AÇIYOR

Temmuz ayında #uzakduryakınıma konseptiyle kapılarını açmaya hazırlanan KüçükÇiftlik Park, URU organizasyonu ile Ekim ayına kadar konserden alışverişe, tiyatrodan sinemaya, yeme-içmeden gazinoya kadar özlenen tüm etkinliklerle İstanbul'daki dostlarını ağırlayacak. Geçtiğimiz yıl KüçükÇiftlik Bahçe'de 10 bine yakın sanatseverin tiyatro özlemine son veren KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu bu sene de en beğenilen oyunlara ve prömiyerlere ev sahipliği yaparak tiyatrolara destek olmaya devam edecek.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi