• $32,3992
  • 35,1028
  • 2326.9
  • 9089.17
10 Temmuz 2016 Pazar 10:06 | Son Güncelleme:

Fenerbahçe'den Arda Turan bombası

Fenerbahçe'den Arda Turan bombası

"Arda satılık" diye manşet atan İspanyollar, Fenerbahçe'nin Barcelona yönetimiyle direkt temas kurduğunu öne sürdü. Milli futbolcuya devler Dortmund ve Arsenal'de talip.

Transferin şampiyonu olma yolunda hızla ilerleyen F.Bahçe’nin Arda Turan bombası da patlatmaya hazırlandığı öne sürüldü. Sarı Kanarya’nın Arda harekâtı, dün Sport Gazetesi’ne manşet oldu. Sport, Barcelona’nın sesi ve haberlerinin kaynağı da direkt Katalan kulübü. “Arda satılık” başlıklı haberde milli futbolcuya İngiliz devi Arsenal ve Borussia Dortmund gibi kulüplerin yanı sıra F.Bahçe’nin de talip olduğu yazıldı. Sport, Sarı-lacivertliler'in Arda için doğrudan Barcelona ile görüştüğünü ve bu transferi yaparak ezeli rakibi G.Saray’a karşı büyük bir psikolojik üstünlük sağlamayı amaçladığını vurguladı. “Türkler’in operasyonu yapacak parası var ve Barcelona’ya Arda’nın fiyatını sordu” denildi.
 
GOMES GELDİ, 10’A YER KALMADI

Sport, Arda Turan’ı geçen yıl Atletico Madrid’den 34 milyon euroya transfer eden Barcelona’nın bu rakamdan daha az bir bonservis bedeli kabul etmediğinin altını çizdi. Gazete, haberinde okuyucuları ile milli futbolcunun transferiyle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Arda, takıma uyum sağlayamadı. Oyuncu, kalırsa Barcelona’da oynamayacağını biliyor. Her şey önümüzdeki haftalarda gelecek tekliflere bağlı. F.Bahçe, kulüple temas kurdu ve ilgisini resmileştirdi. Borussia Dortmund ile Arsenal da Arda ile ilgileniyor. Valencia’dan Andre Gomes’in transferine kaynak kullanmak için Barcelona, Arda’nın satışını planlıyor.”
 
INIESTA VE IVAN RAKITIC'İ KESEMEZ

Katalan gazetesi, Arda’nın kariyerine Barcelona’da devam etme konusundaki bakış açısını da sayfalarına taşıyıp, şu iddialarda bulundu: “Türk oyuncu, hâlâ Barcelona için önemli bir oyuncu olabileceğini sanıyor. Büyük düşün ama bu artık mümkün değil. Takımdaki performansı çok düşüktü. Luis Enrique’nin Türk futbolcunun bölgesine geri alınan Denis Suarez’in gelmesinden sonrası Arda’ya rotasyonda forma verme ihtimali kalmadı. Sergi Roberto bu sezon Alves’in yerine sağ kanatta oynasa da Arda Turan, Iniesta,  Rakitic ve Rafinha’yı kesemez.”
 
KALIP ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANAYIM 
 
Katalan basını, Arda Turan’ın Barcelona’da kalmak istediğini ve başka kulüplerle transfer görüşmeyi yapmayı reddettiğini yazdı. Arda’nın menajerinin “Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için Arda Turan, Barcelona’da kalmak istiyor” dediğini yazan gazeteler, Arda’nın transfer görüşmelerine kapıları kapattığını açıkladı.
 
25 MAÇ 2 GOL 4 ASİST

Barcelona'nın FIFA’dan aldığı ceza nedeniyle ocak ayına kadar oynamayan Arda Turan, sezonun ikinci yarısındaki performansı ile eleştirildi.  Arda geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla 13'ü ilk 11'de olmak üzere 25 maça çıkarken 2 gol atıp 4 asist yaptı. Fransa'da da çok kötü oynadı.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi