• $32,3399
  • 35,1005
  • 2239.81
  • 8874.25
19 Kasım 2018 Pazartesi 01:34 | Son Güncelleme:

Aşk ve Mavi 78. final bölümünde yaşananlar Aşk ve Mavi final son bölüm ATV'de

Aşk ve Mavi 78. final bölümünde yaşananlar Aşk ve Mavi final son bölüm ATV'de

Dram yüklü aşk dizisi Aşk ve Mavi final bölümü ile ekranlara veda etti. Aşk ve Mavi 78. son final bölümü ATV’de yayınlandı. Yıllardır soluk kesen aşk hikayesiyle sevenlerini ekranlara kilitleyen Aşk ve Mavi dizisi final bölümü ile macerasına nokta koydu. Keremcem, Burcu Kıratlı ve Kerem Bal gibi oyuncularla nefes kesen Aşk ve Mavi final bölümünde gerçekler ortaya çıktı. 2016 yılında yayınlanmaya başlanan dizisi toplam 78 bölüm yayınlandı. Yaşadığı anlaşmazlık sonucu diziden ayrılan Emrah Erdoğan'ın yerine başrol koltuğuna gelen Keremcem dizide Yaman karakterine hayat vermekteydi. Dizide yapılan bu revizyonlara rağmen reytinglerde yaşanan önü alınamaz düşüş erken final tehlikesi ile karşı karşıya kalınmasına neden oldu. Dizinin final bölümünde, Yaman'ın Mavi'ye yardıma koştuğunu öğrenen Yüksel deliye döner. Mavi'nin sevgilisini elinden almaya çalıştığını düşünmektedir. Yaman bu düşüncesine çok kızar ve Yüksel'den uzaklaşır. Yaman'ı kaybedeceğini düşünen Yüksel öfkesini Mavi'den çıkarmaya kararlıdır.

Aşk ve Mavi 78. final bölümü ile ekran macerasına son verdi. ATV dizisi Aşk ve Mavi son bölüm 16 Kasım akşamı yayınlandı ve bu bölüm aynı zamanda final bölümü oldu. 3 sezondur Cuma akşamları ATV kanalında izleyicisiyle buluşan Aşk ve Mavi dizisinde Emrah yakın zamanda ayrılmış ve bu durum reytinglerde düşüşe neden olmuştu. Aşk ve Mavi 78. final bölümünde, Cemal, kendisine şantaj yapan Galip'i alt etmek için bir plan yapar. Planı başarılı olur ve Galip geri adım atar. Cemal, bir kez daha beladan sıyrıldığını düşünse de ölümcül bir hata yaptığını fark etmesi geç olmayacaktır. İşte, Aşk ve Mavi final bölümü izleme linki.

AŞK VE MAVİ FİNALDE NELER OLDU?

Yaman'ın Mavi'ye yardıma koştuğunu öğrenen Yüksel deliye döner. Mavi'nin sevgilisini elinden almaya çalıştığını düşünmektedir. Yaman bu düşüncesine çok kızar ve Yüksel'den uzaklaşır. Yaman'ı kaybedeceğini düşünen Yüksel öfkesini Mavi'den çıkarmaya kararlıdır. Cemal, kendisine şantaj yapan Galip'i alt etmek için bir plan yapar. Planı başarılı olur ve Galip geri adım atar. Cemal, bir kez daha beladan sıyrıldığını düşünse de ölümcül bir hata yaptığını fark etmesi geç olmayacaktır.

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ - ATV

AŞK VE MAVİ KONUSU

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlar.

AŞK VE MAVİ OYUNCULARI KİMDİR?

ALİ

Ürgüp’ün büyük ailelerinden Göreçkilerin ortanca oğlu. Tüm aileyi bir arada tutmaya çalışan güvenilir sözünün eri bir adam. Abisinin işlediği cinayeti üstlenip onun yerine hapis yatacak kadar da fedakar ve yürekli…Hapiste mektuplaştığı Mavi’ye sevdalanır. Ona olan aşkı öyle büyüktür ki ölüm Mavi’nin elinden gelecek olsa bile razıdır. Ali aslında celladına aşık olmuştur ve bile bile onunla evlenir.

EMRAH ERDOĞAN KİMDİR?

1971 yılında Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde doğdu. Okulda müziğe olan ilgisi ve özellikle sesinin güzelliği müzik öğretmeninin dikkatini çekti. İlerleyen yıllarda İstanbul’dan gelen ilk yapımcısı Mustafa Güneş’in profesyonel teklifi ile ününü Türkiye’ye duyurmaya hazırdı. İlk profesyonel albümü “Ağam Ağam” ile Türkiye çapında sansasyon yarattı. Emrah sanat kariyerine “Küçük Emrah” ismini 1980’li yıllara damgasını vurarak başladı. Günümüze kadar gelen süreçte müzikal anlamda 22 stüdyo albümü, oyunculuğunu yaptığı 18 sinema filmi, 4 tv filmi, 9 tv dizisi, sunuculuğunu ve jüri üyeliğini yaptığı 3 tv programı ile Türkiye’nin son 35 yılına damgasını vurdu. 2013 yılında yazıp, yönettiği ilk sinema filmi “Gelmeyen Bahar” ile yönetmenlik kariyerine start verdi. 2016 yılında; uzun bir aradan sonra“Aşk ve Mavi” dizisi ile geri döndü.

MAVİ

Güzel ve hırçın… Ancak bir o kadar da naif.. Çok sevdiği abisini gencecik yaşta yitirmiş, yetmezmiş gibi ailesinin onuru da ayaklar altına alınmıştır. Şimdi tek amacı vardır; bunları yaşatanlardan intikamını ve yerlerde sürünen onurlarının hıncını almaktır. Bunun için gözünü kırpmadan abisinin katiliyle evlenecek kadar gözü karadır. Ancak büyük düşmana aşık olması bütün planlarını altüst edecektir.

BURCU KIRATLI KİMDİR?

23 Temmuz 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlkokul öğrenimini Ata Koleji'nde, ortaokul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlamıştır. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun olmuştur. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev almıştır. İlk dizi rolünü 2010 yılında Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. 2014 yılında vizyona giren Peri Masalı filminde Peri karakterine hayat verdi. Bu filmdeki rolü nedeniyle saçlarını kazıtması gündem oldu. Bu film projesinin ardından TV ekranlarına geri dönen Kıratlı, 2014 tarihinden beri ekranlarda olan Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteri ile oyunculuk kariyerine devam etti. 2015 yılında Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini canlandıran oyuncu, Aşk ve Mavi dizisinde, "Mavi" karakterine hayat vermektedir.

REFİKA

Güngörmüş ve otoriter bir kadın. Ali’nin annesi.. Onun için hayattaki en önemli şey oğulları… Konağın ve Göreçki ailesinin asıl lideri. Oğlunun canına kastettiği için gelini Mavi ebedi düşmanı.

IŞIL YÜCESOY KİMDİR?

2 Ekim 1945 tarihinde Kırklareli'de doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarı'ndan oyunculuk eğitimi alan oyuncu, 1969 yılında Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 1975 yılında da şarkıcı olarak sahneye çıkmaya başladı. 1978 yılında kendi firması Orient Plak'ı kurdu. İlk plaklarında Türkçe sözlü yabancı şarkılar seslendiren Işıl Yücesoy, sahne çalışmalarında İngilizce, İtalyanca ve Rusça şarkılar söylemiştir. 2004 yılında "Çemberimde Gül Oya" adlı dizide oynayan oyuncu, 2014 yılında "Unutursam Fısılda" isimli filmde, 2014 yılında ise "Kara Para Aşk" dizisinde yer almıştır.

CEMAL

Ali’nin abisi. Çıkarcı bir kişiliğe sahip. Bu uğurda önüne çıkan herkesi harcayabilir; bu suçunu üstlenip onun yerine hapis yatan kardeşi bile olsa… Dışarıdan iyi bir oğul, eş ve baba gibi görünse de aslında kalbi buz gibi.

CÜNEYT METE KİMDİR?

1970 yılında İzmir’de doğmuştur. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Bugüne kadar Unutma Beni Köprü, Yeni Evli , Kurtlar Vadisi, Kayıp Prenses dizilerinde rol almıştır.

HASİBE

Mavi’nin annesi. Plancı, işini bilen bir kadın. Aynı zamanda görgüsüz ve para düşkünü. Tek derdi var o da; ne yapıp edip konağa, kızının yanına yerleşmek.

AYŞEGÜL ÜNSAL KİMDİR?

17 Ağustos 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Vali isimli sinema filminde Erdal Beşikçioğlu (Faruk Yazıcı) nın eşi Melek Yazıcı karakterini canlandırdı. 2014 yılında "Kiraz Mevsimi" adlı dizide Meral karakterine hayat verdi.

Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!
Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!

Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer

ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!
ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!

ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!