• $32,3924
  • 35,0855
  • 2326.67
  • 9141.72
27 Haziran 2021 Pazar 09:59 | Son Güncelleme:

Şarkıcı Hatice kaç yaşında, evli mi? Hatice kimdir, aslen nereli?

Şarkıcı Hatice kaç yaşında, evli mi" Hatice kimdir, aslen nereli"

Cumartesi akşamlarının büyük bir ilgiyle izlenen müzik ve eğlence programı İbo Show dün akşamki bölümüyle sezon finali yaptı. İbo Show'un bu haftaki konukları arasında yer alan isimlerden biri de Şarkıcı Hatice oldu. Hatice kimdir, aslen nereli? Şarkıcı Hatice kaç yaşında, evli mi? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. 90'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan ve ilk olarak “Kezban Yenge” şarkısıyla tanınan Hatice Çarpar tanınan adıyla Hatice, 6 Aralık 1978 tarihinde Narlıdere'de dünyaya geldi. İşte hakkında merak edilenler...

Star Tv'nin sevilen müzik ve eğlence programı İbo Show'a bu hafta Şarkıcı Hatice konuk oldu. Hatice kimdir, aslen nereli? Şarkıcı Hatice kaç yaşında, evli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Henüz küçük yaşlardayken müzikle iç içe olan Hatice, aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söylemeye başladı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

HATİCE KİMDİR, ASLEN NERELİ?

90'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan ve ilk olarak "Kezban Yenge" şarkısıyla tanınan Hatice Çarpar tanınan adıyla Hatice, 6 Aralık 1978 tarihinde Narlıdere'de dünyaya geldi.

Henüz küçük yaşlardayken müzikle iç içe olan Hatice, aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söylemeye başladı. Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu."İner misin Çıkar mısın?" isimli yarışma programı ise dönüm noktalarından biri oldu.

Ayrıca Çürük Elma programının sunuculuğunu üstlendi. Eyüp Musiki Cemiyeti 'ne kayıt oldu ve Nejat Yertut'tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu'na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlaştıktan sonra profesyonel çalışmalara başladı.

Sanatçının kendisi gibi şarkıcı olan ilk eşi Güney Aydan, beyin kanaması nedeniyle 2003 yılında vefat etti. Hatice, son zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlar ve açıklamalarla gündeme geliyor.

Ankaralı Coşkun kimdir, kaç yaşındadır? Ankaralı Coşkun aslen nereli, evli mi?

Şafak Sezer kimdir, gerçek ismi ne? Şafak Sezer aslen nereli, evli mi, kaç yaşında?

Hasan Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Hasan Yılmaz aslen nereli, evli mi?

Ankaralı Turgut gerçek ismi ne, kimdir? İbo Show konuğu Ankaralı Turgut aslen nereli, kaç yaşında?

Ömer Faruk Bostan kimdir, kaç yaşında? Ömer Faruk Bostan aslen nereli?

  • Hatice kimdir
  • Hatice kaç yaşında
  • Hatice aslen nereli
  • şarkıcı Hatice nereli
  • Hatice evli mi
  • Hatice sevgilisi kim
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi