• $32,3818
  • 35,0771
  • 2326.18
  • 9138.22
15 Mart 2018 Perşembe 15:11 | Son Güncelleme:

Beril Başaran kimdir aslen nereli kaç yaşında Mina Başaran'ın annesi kim?

Beril Başaran kimdir aslen nereli kaç yaşında Mina Başaran'ın annesi kim"

Beril Başaran kimdir, aslen nereli , kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları kızı Mina Başaran'ın ölümünün ardından merak edildi. Tek kızı olan Mina'yı uçak kazası sonucu kaybeden anne Beril Başaran'ın Can adında bir de oğlu var. Mina Başaran ile arkadaşlarını taşıyan Başaran Holdinge ait jet İran üzerinde düştü. Kazada toplam 11 kişi yaşamını yitirdi. Uçağın enkazı bir dağda olduğu için bölgeye ulaşmak ve cesetleri almak güç oldu. Uçak düşmeden önce pilotun alçalma talebinde bulunduğu öğrenildi. Kaza da pilotun kuleyle olan bu son konuşmasından sonra yaşandı. Uçağın düşme sebebi kara kutu bulunduktan sonra ortaya çıkacak. Uçakta bulunan Hüseyin Başaran'ın kızı Mina'nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte hafta sonunu Dubai'de geçirdiği belirtildi. Metgraf Matbaacılık'ın sahibi Murat Gezer'le nişanlı olan Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisine Dubai'ye gittiği öğrenildi. Türkiye’nin Tahran Büyükelçisi Hakan Tekin uçakta 3’ü mürettebat 8’i yolcu 11 kişinin bulunduğunu ilk doğrulayan isim oldu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İran hava sahasında TC-TRB kuyruk numaralı Türk jetinin düştüğüne dair bilgileri teyit etti.

Beril Başaran kimdir, aslen nereli , kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları kızı Mina Başaran'ın ölümünün ardından merak edildi. Tek kızı olan Mina'yı uçak kazası sonucu kaybeden acılı anne Beril Başaran'ın Can adında bir de oğlu var. Ünlü iş adamı Hüseyin Başaran ile mutlu bir evlilik süren Beril Başaran'ın bir kızı bir de oğlu oldu. Yatların iç mekan tasarımını yapan anne Beril Başaran mega yat iç mekan tasarımına Mina ismini vermişti. Ayrıca, yine annesi Beril Başaran tarafından Mina Başaran'ın adı Başaran Yatırım Holding'in Kadıköy'da yaptığı bir rezidans prjoesine verilmişti. Mina Başaran Koç Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştu. Londrada da yüksek lisansını tamamlamıştı.İstanbul’a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jet ülkenin güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetti. Jetin kaptan pilotunun Beril Gebeş, ikinci pilotunun Melike Kuvvet, yolcuların Hüseyin Başaran’ın kızı 28 yaşındaki Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı vardı. 

MİNA BAŞARAN ANNESİ BERİL BAŞARAN

Bu görüntü Mina Başaran'ın çocukluğuna ait. Annesi Beril Başaran ile olan bu fotoğrafını instagram hesabına koyan Mina Başaran okulunu yakın zamanda bitirmişti.

 

KAZAYA İLİŞKİN SON BİLGİ

Mina Başaran ile arkadaşlarını taşıyan Başaran Holdinge ait jet İran üzerinde düştü. Kazada toplam 11 kişi yaşamını yitirdi. Uçağın enkazı bir dağda olduğu için bölgeye ulaşmak ve cesetleri almak güç oldu. Uçak düşmeden önce pilotun alçalma talebinde bulunduğu öğrenildi. Kaza da pilotun kuleyle olan bu son konuşmasından sonra yaşandı. Uçağın düşme sebebi kara kutu bulunduktan sonra ortaya çıkacak.

MELİKE KUVVET KİMDİR?

Uçağın ikinci pilotu ise Melike Kuvvet’ti. Hava Kuvvetleri’nin ilk kadın pilotlarından biri olan Melike Kuvvet, AS532 Cougar tipi helikopterde uçtu. Mecburi hizmetinin ardından özel sektöre geçti. Aynı zamanda üniversitelerde öğretim üyeliği yaptı. Bir dönem Ayjet'te öğretmen pilot görev yaptı. Ardından da Başaran Holding’e geçti.

BERİL GEBEŞ KİMDİR?

Beril Gebeş, Ayjet Uçuş Okulu'ndan kaptan pilot lisansını aldı. Başaran Holding'de pilotluk yapan Beril Gebeş'in babası da Türk Hava Yolları'nda kaptan pillotluk yapıyordu.

UÇAK KAZASI SON DAKİKA!

İstanbul’a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jet ülkenin güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetti. Jetin kaptan pilotunun Beril Gebeş, ikinci pilotunun Melike Kuvvet, yolcuların Hüseyin Başaran’ın kızı 28 yaşındaki Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.

Uçakta bulunan Hüseyin Başaran'ın kızı Mina'nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte hafta sonunu Dubai'de geçirdiği belirtildi. Metgraf Matbaacılık'ın sahibi Murat Gezer'le nişanlı olan Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisine Dubai'ye gittiği öğrenildi. Türkiye’nin Tahran Büyükelçisi Hakan Tekin uçakta 3’ü mürettebat 8’i yolcu 11 kişinin bulunduğunu ilk doğrulayan isim oldu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İran hava sahasında TC-TRB kuyruk numaralı Türk jetinin düştüğüne dair bilgileri teyit etti.

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Düşen iş jetinde yaşamını yitiren Mina Başaran, Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran'ın kızıydı. Babası, Fikirtepe'de inşa ettiği bir projeye kızının adını vermişti.

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Fikirtepe'de büyük bir proje de yürütüyor. Baba Hüseyin Başaran, Fikirtepe'deki projeye kızının ismini vermişti.

Mina Towers isimli projenin reklam yüzü Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau olmuştu.

Sinem Akay: Mavi Jeans'in eski sahibi Çetin Akay'ın kızı Sinem Akay (27) ‘Casa di Denim' adlı jean tasarım şirketinin kurucusuydu.

Jasmin Baruh Siloni: Takı tasarımcısı ve hamileydi.

Ayşe And: Klinik psikolog olan Ayşe And'ın (30) nişanlıydı.

Zeynep Coşkun: Yeni nişanlanmıştı, bu yaz düğünü vardı.

JASMİN BARUH KİMDİR?

Düşen jette bulunan Jasmin Baruh takı tasarımcısıdır. Koç Üniversitesi mezunudur.

Baguette Jewellery, günlük mücevher konseptini yaratabilmek amacı ile ortaya çıkmıştır. Özel günlerde dostların ya da kişinin kendi kendine hediye alabileceği günlük tasarımlar, birbirlerine uyumlu şekilde üretilmektedir. Yılbaşında yüzük alan biri, sevgililer gününde onu kombinleyecek bir takı mutlaka bulabilmektedir. Böylece, her özel günde Baguette Jewellery almaya devam eden bir kitle oluşturmak isteyen marka, kendini günümüz trendlerine uyarlayarak sürekli geliştirmektedir. Aynı zamanda isteğe/siparişe göre şekillendirilebilen Baguette ürünleri, kişileştirilme fikrine de hep açıktır. Baguette Jewellery'i özel kılan ve değişmeyecek en önemli ayrıntı ise markaya ismini veren ve onu öne çıkartan 'Baget' taşıdır.

Jasmin Baruh ve Murat Ali Gok'ün severek ve inanarak yarattığı bu yeni marka, Nişantaşı Akkavak Sokakta, Baguette Showroom'unda sergilenmeye hazır bir şekilde sizleri beklemektedir.

LİANA HANANEL KİMDİR?

Lily and Rose mayoları tasarımcısı, evli ve 4 aylık bir bebeği vardı.

Uçakta Başaran Holding’in sahibi Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın yanı sıra ünlülerin tercih ettiği bikini markasının kurucusunun da olduğu belirlendi. 2012’de İstanbul’da kurulan şirket, özellikle farklı vücut tiplerine sahip kadınlar için yaptığı tasarımlarla biliniyordu. Aralarında Özge Ulusoy, Rüya Büyüktetik, Şeyma Subaşı ve Martha Graeff gibi ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily And Rose'un kurucusu Liana Hananel de uçaktaki yolculardan biriydi.

Uçak kazasında kahreden detay: 5 saat sonra yanındayım

Mina Başaran (28), 6 yıldır iş insanı Murat Gezer ile birlikteydi. Geçen 20 Ekim’de Soho House’da nişanlanan çiftin düğünü 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda yapılacaktı. Mina’nın Dubai’den uçağa binmeden 16.30’da Murat Gezer'i arayıp “Aşkım 5 saat sonra yanındayım” dediği öğrenildi. Murat Gezer de sevgilisine sürpriz yapmak için karşılamaya Atatürk Havalimanı’na gidecekti. Acı haberi aldığından beri Mina’nın ailesinin evinde olan Murat Gezer sakinleştirici ilaçlarla ayakta duruyor. Murat Gezer’in sürekli “İnanmıyorum. Mina gelecek” diye ağladığı öğrenildi.

ANNE İRAN'A GİTTİ

Sabah yazarı Bülent Cankurt'un yazısına göre ise anne Beril Başaran kızının cenazesini almak için İran'a gitti. Yazı şöyle: Önümüzdeki ay kızlarının mürüvvetini görmeye hazırlanırken, İran'dan gelen feci kaza haberi ile sarsılan Hüseyin-Beril Başaran çiftinin Kemer Country'deki evlerinin kapısı dün hiç kapanmamış. Mina'nın yedi arkadaşının ailesi de, taziyeleri Başaran çiftinin Kemer Country'deki evinde kabul etmiş. Orada oturan bir arkadaşım, yüzlerce kişinin eve girip çıktığını söyledi. Anne Beril Başaran, sabah ilk tarifeli uçakla İran'a gitmiş. Beril Hanım eşine; "Kızım beni çağırdı. Onu oradan alıp ben kendim getireceğim. Sen burada kal" demiş. Fakat Beril Hanım'ın kızını alamadan geri döndüğünü öğrendim. Beril Hanım'a yasal işlemler ve prosedürlerin birkaç gün sürebileceği ve ondan sonra kızının cenazesini alabileceği söylenince, sabah gittiği İran'dan akşam uçağıyla geri dönmek zorunda kalmış.
partisi var

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AİLELERİ ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'da özel Türk jetinin düşmesi sonucu yaşamlarını yitirenlerin ailelerini telefonla arayarak taziyede bulundu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, kazada yaşamını Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazada çocuklarını ve yakınlarını kaybeden diğer ailelere de Allah'tan sabır ve metanet diledi.

İstanbul'a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jetin, dün akşam İran'ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi neticesinde 3'ü mürettebat toplam 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

 

 

 

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi