En çok yapılan o hata zehirliyor! Önce donduruyoruz sonra...
Gıdaların dondurulması, çözdürülmesi ve muhafaza edilmesi konusunda yapılan birçok hata gıda zehirlenmelerine neden oluyor. Bu durumun bağışıklığı düşürdüğüne dikkat çeken uzmanlar, gıda zehirlenmelerinde yapılan hataları anlattı. İşte gıdaların dondurulması ve tüketilmesinde doğru bilinen yanlışlar...
20 Haziran 2020 Cumartesi 14:42
3 / 11
Besinleri mümkün oldukça bakterilerden arındırıp, suda bekleterek yıkamamız gerekiyor. Eğer iyi yıkamazsak içeride kalan bakteriler bakteri kaynaklı hastalıklara sebep olabilir.
PopülerGaleriler
Herkes araştırıyordu: Bu kadar basitmiş! İşte ev yapımı şekersiz limonata tarifi
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
En ÇokOkunanlar
İlahi güç o burcun imdadına yetişiyor, Akrep paralı! Yay ve Başak için şöhret ışıkları yanıyor
El açması zannediliyor! Hazır yufkadan çıtır börek tarifi, çayın yanında tüketin
Bu besini tüketen yaşadı! Uzun ömürlü Japon'ların sır gibi sakladığı besin