Uzmanlardan şaşırtan öneri: O balıkları kılçıklarıyla yemek şifa
D vitamininden kalsiyuma kadar zengin olan balık, hastalıklara karşı vücut direncini artırıyor. Özellikle bazı balıkların kılçıklarıyla tüketilmesi gerektiğini söyleyen uzmanlar, balığın faydalarını anlattı.
2 Eylül 2020 Çarşamba 10:47
3 / 15
Sardalye, hamsi gibi küçük balıklar kılçıklarıyla birlikte yenildiğinde süt ürünleri gibi kalsiyum almanıza da yardımcı olur ve kemik gelişiminde fayda sağlar.
PopülerGaleriler
Serinleten içecek: Soğuk kahve tarifi!
Tüketen yaşadı: Yoğurt ve limon suyu karışımı! Faydaları saymakla bitmiyor…
İbn-i Sina önerdi: Zehir gibi hafızanın sırrı! O besini tüketen zeka küpü oluyor
En ÇokOkunanlar
Cam gibi kırılgan kemikler çelik oluyor! Bu besinleri tüketmeyen vitaminsizlikten ölüyor