Uzmanlardan şaşırtan öneri: O balıkları kılçıklarıyla yemek şifa
D vitamininden kalsiyuma kadar zengin olan balık, hastalıklara karşı vücut direncini artırıyor. Özellikle bazı balıkların kılçıklarıyla tüketilmesi gerektiğini söyleyen uzmanlar, balığın faydalarını anlattı.
2 Eylül 2020 Çarşamba 10:47
3 / 15
Sardalye, hamsi gibi küçük balıklar kılçıklarıyla birlikte yenildiğinde süt ürünleri gibi kalsiyum almanıza da yardımcı olur ve kemik gelişiminde fayda sağlar.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
Üstü nar gibi kızaran fırında sütlaç tarifi! Kaşık kaşık tüketeceksiniz